Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
7 tips για να επιλέξεις τα σωστά αξεσουάρ

7 tips για να επιλέξεις τα σωστά αξεσουάρ

...

1. Μην βιάζεστε
Δεν υπάρχει λόγος να σπεύσετε να αγοράσετε αξεσουάρ πριν ολοκληρωθεί η ραφή του νυφικού σας ή πριν το αγοράσετε. Ακόμη και οι γόβες που θα επιλέξετε μπορεί να επηρεάσει την τελική επιλογή των λοιπών αξεσουάρ, αλλά και το χτένισμα: άλλα σκουλαρίκια θα φορέσετε να πιάσετε τα μαλλιά σας και άλλα για ένα σινιόν – ένα σκουλαρίκι τύπου πολυέλαιος θα χανόταν στα αφημένα μακριά μαλλιά αλλά από την άλλη θα τόνιζε ένα γυμνό λαιμό.

2. Μεταλλικά ταιριάσματα
Το χρυσό αναδεικνύει τα ιβουάρ υφάσματα ενώ για τα ολόλευκα νυφικά τα κοσμήματα από ασήμι και πλατίνα ή εκείνα με μαργαριταρένια λεπτομέρεια είναι ιδανική επιλογή. Αν το φόρεμα σας θα είναι στολισμένο με μεταλλικά κέντημα ή πέτρες, καλό είναι να επιλέξετε για τα αξεσουάρ το αντίστοιχα κοσμήματα ώστε να υπάρχει ομοιομορφία.

3. Το πέπλο
Είναι ένα συνοδευτικό και όχι το κομμάτι αυτό που θα πρέπει να κλέψει την παράσταση. Θα είναι κρίμα να κρύψει το περίτεχνο κέντημα στο τελείωμα του νυφικού αλλά και το όμορφο κόψιμο της πλάτης. Μην εντυπωσιαστείτε απλά από ένα σχέδιο αλλά προβάρετε το μαζί με το νυφικό.

4. Πρωτοτυπία
Μην μένετε στα δεδομένα. Δοκιμάστε να συνδυάσετε το νυφικό σας με μια ζώνη ακόμη και αν δεν ήταν έτσι το αρχικό σχέδιο. Μην ξεχνάτε ότι για όσες έχουν μικρό κορμό οι λεπτές ζώνες είναι η πιο ταιριαστή επιλογή, οι πιο φαρδιές για τις ψηλότερες και οι πιο περίτεχνες για όσους έχουν σιλουέτα σε σχήμα μήλου. Αν δεν θέλετε ζώνη σκεφτείτε και την εκδοχή ενός ζευγαριού γαντιών ή ένα κολιέ του ώμου…

5. Άνεση
Ένα πολύ στενό κολιέ όσο φαντασμαγορικό και αν είναι δεν παύει να είναι άβολο και μάλλον καθόλου ευχάριστη παρέα για όλη τη διάρκεια του πάρτι. Το ίδιο και ένα βαρύ ή σφικτό αξεσουάρ για τα μαλλιά. Θα σας πιάσει πονοκέφαλος! Αλλά προσοχή χρειάζεται και στην αγορά των παπουτσιών. Προσπαθήστε να τα αγοράσετε κοντά στη ημερομηνία του γάμου σας ώστε να είστε σίγουρες για την κατάσταση των ποδιών σας (από θέμα πρηξίματος) και προς Θεού μην καταλήξετε σε αυτό το τέλειο ζευγάρι πέδιλα απλά επειδή είναι τέλειο αδιαφορώντας για το γεγονός ότι τα δάκτυλα σας περισσεύουν από παντού.

6. Ζεστούλα
Υπάρχουν και εκείνες οι τολμηρές νύφες που επιλέγουν τους χειμερινούς μήνες για το γάμο τους. Για αυτές, λοιπόν, υπάρχει ένα επιπλέον κομμάτι που πρέπει να σκεφτούν, το πανωφόρι. Μπολερό, παλτό, ζακέτα, πασμίνα… Ο,τι και αν επιλέξετε θα πρέπει να εφαρμόζει όμορφα πάνω σας. Δεν είναι απλά ένα παλτό, είναι αυτό που θα συμπληρώσει την νυφική εικόνα σας και δεν θα πρέπει να είναι φαρδύ! Μην ξεχνάτε πάντα και τη επιλογή του δαντελένιου σακακιού, σικ και κλασικό.

7. Αυτό που αγαπάς
Ναι, είναι μια ξεχωριστή μέρα αλλά δεν σημαίνει πως θα πρέπει να γίνετε και εσείς άλλος άνθρωπος. Δεν είναι στιγμή για στυλιστικούς πειραματισμούς ο γάμος σας. Όσο και αν επιμένουν οι υπόλοιποι πόσο σας ταιριάζει κάτι που εσείς όμως δεν μπορείτε να υποστηρίξετε, μην ενδώσετε. Καλύτερα να επενδύσετε λίγο παραπάνω χρόνο για να ανακαλύψετε ο,τι καλύτερο πάνω στο δικό σας στυλ.

(φωτό.: νυφικόHappy Hippie)

gamos.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024