Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
7 tips για να επιλέξεις τα καλύτερα παπούτσια

7 tips για να επιλέξεις τα καλύτερα παπούτσια

...

Από το ύψος του μέλλοντος συζύγου, μέχρι την θερμοκρασία της εποχής, θα δούμε τα επτά σημαντικά πράγματα που πρέπει να εξετάσουμε.
1. Είναι απογοητευτικό, το ότι μόνο πράγμα που δεν μπορείτε να ελέγξετε για την ημέρα του γάμου σας (εκτός απ’ τον μεθυσμένο θείο), είναι ο καιρός. Γι ‘αυτό μην αφήσετε τα παπούτσια σας να σας καταστρέψουν τη μέρα. Το καλοκαίρι, αποφύγετε το πρήξιμο των ποδιών, με ένα δροσερό ζευγάρι πέδιλα. Είναι η τέλεια δικαιολογία άλλωστε, για να δείξετε το νυφικό σας πεντικιούρ.
2. Η τοποθεσία υποδεικνύει, επίσης, την επιλογή των υποδημάτων. Οι γάμοι στην παραλία, απαιτούν να είστε ξυπόλητοι ή να φοράτε σανδάλια που μπαινοβγαίνουν εύκολα, ενώ ένας γάμος πόλη σας επιτρέπει να διαλέξετε ότι στυλ θέλετε. Αν ο γάμος γίνεται σε κήπο, μια αόρατη λακκούβα με λάσπη θα μπορούσε να αποδειχθεί καταστροφική. Σας συνιστούμε να έχετε ένα εφεδρικό ζευγάρι για κάθε έκτακτη ανάγκη μαζί σας, ανεξάρτητα από τον τόπο ή την εποχή και αχρείαστο να’ ναι .
3. Είναι οι μικρές εκείνες λεπτομέρειες που κάνουν έναν γάμο, έτσι λοιπόν ξεκινήστε από τα παπούτσια σας. Προσθέστε κάτι προσωπικό στη σόλα, όπως το όνομά σας, την ημερομηνία ή ακόμη και «Ι do». O Jimmy Choo έχει ξεκινήσει μια νέα υπηρεσία made-to-order, ειδικά για νυφικά παπούτσια.
Προσθέστε κάτι προσωπικό
στη σόλα, όπως το όνομά σας,
την ημερομηνία ή ακόμη
και «Ι do».
4. Το ύψος των τακουνιών σας, θα πρέπει να εξαρτηθεί από δύο πράγματα: το μήκος των ποδιών σας και το ύψος του γαμπρού. Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα αν ο μνηστήρας σας είναι ψηλός, αλλά αν δεν είναι και «πρώτο μπόι», επιλέξτε ένα χαμηλότερο τακούνι, έτσι ώστε να μην φαίνεστε ψηλότερή του και στις φωτογραφίες του γάμου. Επίσης, μπορεί να ακούγεται προφανές, αλλά θα πρέπει να είστε σε θέση να τα περπατήσετε (κατά προτίμηση και με χάρη). Επομένως, μην υπερβείτε τα όρια του ύψους του τακουνιού αν δεν έχετε συνηθίσει σε αυτό.
5. Τα ολοκαίνουργια παπούτσια, ας το παραδεχτούμε, γλιστρούν επικίνδυνα. Και μόνο ο φόβος μην βρεθούμε ξαπλωμένες, μας χαλάει όσο νά’ ναι τη διάθεση. Ένα τρικ για να το αντιμετωπίσουμε, είναι να χαρακώσουμε ελαφρά την σόλα του παπουτσιού με ένα μαχαίρι. Αυτή η ιδέα ταιριάζει μόνο σε όσες δεν θα βάλουν τις φίλες τους να την υπογράψουν.
6. Αν θέλετε να είστε στην πίστα όλη τη νύχτα, βεβαιωθείτε ότι τα πόδια σας είναι απαλαγμένα από πόνους, όσο το δυνατόν. Έχετε πρόχειρο ένα φαρμακείο με επιθέματα τζελ για τα πέλματα, για σας και τις φίλες σας και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχετε την επιλογή του να αλλάξετε παπούτσια σε πιο άνετα. Ή, για την εναλλακτική νύφη, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να παραγγείλετε ένα ζευγάρι άσπρα, εξατομικευμένα Converse που θα σας επιτρέψει να διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

7. Μπορεί να πιστεύετε ότι αυτός ο γάμος είναι μόνο για σας, νύφη και γαμπρό, αλλά το ζήτημα, αναπαυτικά παπούτσια του χορού, αφορά και τις φίλες σας, που δεν θα έχουν στα σίγουρα μαζί τους κάποιο έξτρα ζευγάρι. Σταματήστε τις απ’ το να χορεύουν ξυπόλητες, με μερικά ζευγάρια από οικονομικές σαγιονάρες, που θα βρίσκονται σε ένα καλάθι δίπλα στην πίστα.

gamos.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024