Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όσα θέλεις να μάθεις για τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Όσα θέλεις να μάθεις για τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Μη σε τρομάζει η εφαρμογή τους, δεν πρόκειται για κάποια επιστήμη αλλά για κάτι πολύ απλούστερο από ότι πίστευες. Εδώ, είναι όλα τα μυστικά τους. 1. Διαλέγοντας τον τύπο Υπάρχουν σε πολλά διαφορετικά σχέδια και μεγέθη. Από τις πιο απλές για φυσικό αποτέλεσμα μέχρι τις πλούσιες, εκείνες που είναι πιο μακριές στο κέντρο ή στις […]

Μη σε τρομάζει η εφαρμογή τους, δεν πρόκειται για κάποια επιστήμη αλλά για κάτι πολύ απλούστερο από ότι πίστευες. Εδώ, είναι όλα τα μυστικά τους.

1. Διαλέγοντας τον τύπο
Υπάρχουν σε πολλά διαφορετικά σχέδια και μεγέθη. Από τις πιο απλές για φυσικό αποτέλεσμα μέχρι τις πλούσιες, εκείνες που είναι πιο μακριές στο κέντρο ή στις άκρες και άλλα σχέδια.

2. Βρίσκοντας το σωστό μέγεθος
Βγάζουμε τις βλεφαρίδες από τη συσκευασία και τις λυγίζουμε πίσω-μπρος για να γίνουν πιο εύκαμπτες. Τις τοποθετούμε πάνω στη φυσική γραμμή των βλεφαρίδων αφού αφήσουμε μερικά χιλιοστά από την εσωτερική γωνία του ματιού.

3. Γυρίζοντας τις βλεφαρίδες
Τώρα είναι η στιγμή να τις κάνουμε πιο γυριστές γιατί από τη στιγμή που θα τις κολλήσουμε είναι δύσκολο να το πετύχουμε. Το κάνουμε όμως προσεκτικά και δεν τις γυρίζουμε πολύ. Επίσης πρέπει να τοποθετηθούν ακριβώς πάνω στις φυσικές βλεφαρίδες.

4. Απλώνουμε την κόλα
Μπορούμε να βάλουμε κόλα κατευθείαν από το σωληνάριο πάνω στις βλεφαρίδες αλλά έτσι θα μπει πλεονάζουσα ποσότητα. Μια καλή ιδέα είναι να βάλουμε κόλα με ένα πινέλο eyeliner που προηγουμένως θα έχουμε τοποθετήσει στην άκρη του μικρή ποσότητα. Κρατήστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες ανάμεσα στα δάχτυλα και προσεκτικά απλώνουμε κατά μήκος τους την κόλα με το πινελάκι.

5. Τις τοποθετούμε
Μην έχετε νευρικότητα. Είτε με τα δάχτυλα, είτε με τσιμπιδάκι φρυδιών βάλτε τις προσεκτικά επάνω στις δικές σας.

6. Τελευταίες πινελιές
Το αποτέλεσμα δείχνει καλύτερο με μερικές στρώσεις μάσκαρα στις τοποθετημένες βλεφαρίδες καθώς θα ενοποιήσει το αποτέλεσμα και θα είναι πιο φυσικό. Επίσης θα ανασηκωθούν με αυτό τον τρόπο.

7. Τις αφαιρούμε
Πιάνουμε το εξωτερικό μέρος των βλεφαρίδων και τις τραβάμε απαλά προς το εσωτερικό του ματιού. Αν έχουν κολλήσει και δεν τραβιούνται εύκολα λίγο σαπούνι και νερό θα κάνουν τη δουλειά πιο εύκολη.

gamos.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024