Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
4 λόγοι για να αποκτήσεις μεταξωτή μαξιλαροθήκη τώρα

4 λόγοι για να αποκτήσεις μεταξωτή μαξιλαροθήκη τώρα

...

Το να κοιμάσαι, ακουμπώντας το πρόσωπό σου σε μετάξι ίσως μοιάζει πολυτέλεια, αλλά είναι τόσο ακριβώς όσο και μια κρέμα ομορφιάς. Ποια από εμάς δεν χρησιμοποιεί; Εδώ είναι μερικοί λόγοι που το μετάξι θα κάνει καλό στην ομορφιά σου.

Αίσθηση δροσιάς
Το μετάξι είναι υλικό δροσερό στην αφή που θα συμβάλει στη μείωση του ιδρώτα ενώ κοιμάσαι και θα σου χαρίσει ευχάριστο ύπνο. Λιγότερος ιδρώτας, σημαίνει λιγότερο λιπαρά μαλλιά και επομένως χτένισμα μεγαλύτερης διάρκειας.
Αν ιδρώνεις πολύ, ενώ κοιμάσαι, ο ιδρώτας μένει πάνω στο δέρμα, προκαλώντας ακμή ενώ μια μαξιλαροθήκη από μετάξι θα διατηρήσει την ιδανική θερμοκρασία όλη τη νύχτα.

Ενυδάτωση με διάρκεια
Το βαμβάκι καθώς είναι φυσικά απορροφητικό υλικό, μπορεί πραγματικά να τραβήξει την όλη την υγρασία από το δέρμα. Το να κοιμάσαι σε μια βαμβακερή μαξιλαροθήκη είναι σαν να ακουμπάς όλη νύχτα, σε ένα μεγάλο κομμάτι βαμβάκι που απορροφά serum και κρέμες, ξεραίνοντας το πρόσωπό σου.
Ειδικά αν έχεις ξηρή επιδερμίδα θα ήταν καλό να επενδύσεις σε μεταξωτές μαξιλαροθήκες, που της επιτρέπουν να διατηρεί την ενυδάτωση και την φρεσκάδα της.

Φυσικό υποαλλεργικό
Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη μπορεί να γίνει ο καλύτερός σου φίλος. Το μετάξι, είναι απαλλαγμένο από ερεθιστικά του δέρματος, προσθήκες χημικών ουσιών και αποβάλλει διάφορα περιβαλλοντικά αλλεργιογόνα με φυσικό τρόπο, συμπεριλαμβανομένων των ακάρεων της σκόνης, της μούχλας και των μυκήτων.

Απαλά μαλλιά
Η λεία υφή του μεταξιού προκαλεί λιγότερη τριβή για τα μαλλιά και επομένως, λιγότερη ψαλίδα. Το μετάξι δεν είναι τόσο απορροφητικό όσο το βαμβάκι, δεν ξηραίνει τα μαλλιά, διατηρώντας την φόρμα τους για πολλές μέρες.

gamos.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024