Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί η Κέιτ Άπτον αρνείται να κάνει δίαιτα πριν το γάμο της

Γιατί η Κέιτ Άπτον αρνείται να κάνει δίαιτα πριν το γάμο της

...

Δυστυχώς υπερισχύει η ενοχλητική και λανθασμένη ιδέα ότι η προετοιμασία της νύφης για το γάμο, πρέπει να περιλαμβάνει και απώλεια κιλών. Έτσι, λοιπόν, πολλές γυναίκες πέφτουν στην παγίδα να ακολουθήσουν μια υπερβολικά περιοριστική διατροφή, για να αλλάξουν την εμφάνισή τους. Ακόμα και τα μοντέλα δεν εξαιρούνται από αυτό τον κανόνα και την πίεση που προκαλεί, αλλά η Κέιτ Άπτον διαφέρει. Αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Μάιο, αλλά δεν ακολούθησε τις υπόλοιπες μέλλουσες νύφες στον αγώνα τους να χάσουν βάρος.

Η 24χρονη Άπτον, αρραβωνιάστηκε με τον 34χρονο παίκτη των Detroit Tigers, Τζάστιν Βερλάντερ και η σχέση τους μετράει ήδη έξι χρόνια αλλά η ημερομηνία του γάμου δεν έχει ακόμη οριστεί.

Πρόσφατα δήλωσε στο People ότι δεν έχει ακολουθήσει και ούτε σχεδιάζει να το κάνει, οποιαδήποτε δίαιτα πριν από το γάμο της. Επίσης, δεν πρόκειται να ζυγιστεί. «Δεν ζυγίζομαι ποτέ, επειδή δεν μπορείς να κρίνεις τον εαυτό σου από το πόσα κιλά είσαι και αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι πόσο καλά αισθάνομαι», είπε η Κέιτ.

Το 24χρονο σούπερ μόντελ, προσπαθεί να επικεντρώνεται στο τι μπορεί να κάνει με το σώμα της, περισσότερο από το πώς δείχνει εξωτερικά. «Βλέπω το σώμα μου ως μέσο που θα με βοηθήσει να ζήσω τη ζωή μου όσο καλύτερα μπορώ, να αισθάνομαι δυνατή και γεμάτη ενέργεια», λέει.

Ο προπονητής Μπεν Μπρούνο, είναι εκείνος που τη βοηθάει να πετυχαίνει τους στόχους της. Η Άπτον, αγαπάει την έντονη προπόνηση που κυρίως περιλαμβάνει άρση βαρών και άλλες ασκήσεις που προσφέρουν πολλά οφέλη για την υγεία αλλά κανένα από αυτά δεν έχει σχέση με την απώλεια βάρους. «Έχω περισσότερη ενέργεια, αισθάνομαι πιο δυνατή, μπορώ να ανακάμψω γρηγορότερα, είτε πρόκειται για τζετ-λαγκ είτε για σκληρή άσκηση. Πράγματα όπως αυτά, βοηθούν να απολαύσεις τη ζωή σου περισσότερο και να έχεις την καλύτερη δυνατή λειτουργία στο σώμα σου».

Η θετική στάση της ως προς την άσκηση, κυρίως για το πώς την κάνει να αισθάνεται εσωτερικά, είναι ιδιαίτερα αναζωογονητική. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Άπτον έχει πει σοφά λόγια για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε στο σώμα μας. Είχε άλλωστε δηλώσει στο Facebook Live, ότι ελπίζει να εμπνεύσει τις γυναίκες να αγαπούν τον εαυτό τους και τα λεγόμενα “ελαττώματά” τους.

Με άλλα λόγια, η Κέιτ Άπτον δεν έχει χώρο στη ζωή της για πίεση που μπορεί να προκληθεί από κριτική και συγκρίσεις με άλλα πρότυπα ομορφιάς. Την θαυμάζουμε και τη χειροκροτούμε γι ‘αυτό.

gamos.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024