Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα φτιάξετε την τέλεια τούρτα

Πώς θα φτιάξετε την τέλεια τούρτα

Αννιώ Παυλοπούλου *Φέρτε μαζί μια φωτογραφία του νυφικού σας Στην πρώτη συνάντηση με τον φούρναρη σας, αυτό θα είναι ένα σημείο εκκίνησης της συζήτησης για το σχέδιο και το στυλ της τούρτας. *Μην φοβάστε το φοντάν Η αλήθεια είναι ότι ορισμένοι ζαχαροπλάστες δεν το πετυχαίνουν κάνοντας πολύ παχύ ή χρησιμοποιώντας κακής ποιότητας υλικά. Στην πραγματικότητα, […]

Αννιώ Παυλοπούλου

*Φέρτε μαζί μια φωτογραφία του νυφικού σας
Στην πρώτη συνάντηση με τον φούρναρη σας, αυτό θα είναι ένα σημείο εκκίνησης της συζήτησης για το σχέδιο και το στυλ της τούρτας.
*Μην φοβάστε το φοντάν
Η αλήθεια είναι ότι ορισμένοι ζαχαροπλάστες δεν το πετυχαίνουν κάνοντας πολύ παχύ ή χρησιμοποιώντας κακής ποιότητας υλικά. Στην πραγματικότητα, αν εφαρμοστεί σωστά, θα αποτελέσει έναν λεπτό, όμορφο καμβά. Για την καλύτερη γεύση, παραγγείλετε κρέμα βουτύρου για τη γέμιση.
*Δυο, το πολύ τρεις γεύσεις
Αλλιώς θα μπερδέψετε γευστικά τους καλεσμένους. Η ασφαλής επιλογή είναι κάτι από βανίλια και σοκολάτα. Για το χειμώνα, δοκιμάστε το συνδυασμό κανέλας με σοκολάτα από πραλίνα φουντουκιού και κρέμα βουτύρου με γεύση καπουτσίνο.
*Στολίδια σε ουδέτερο φόντο
Αν επιθυμείτε ντεκόρ στην τούρτα (βολάν, μαργαριτάρια, κ.λπ.), ζητήστε την επικάλυψη της τούρτας σε ουδέτερη απόχρωση.
*Ζήτω η μονοχρωμία
Λευκό σε λευκό: σούπερ μοντέρνο. Για ακόμη πιο προχωρημένο αποτέλεσα κάντε ανάγλυφα ή 3D μοτίβα. Να υπογραμμίσουμε οτι τώρα μεγάλη τάση είναι η μοβ τούρτες.
*Topper
Θα πρέπει να ενημερώσετε άμεσα τον ζαχαροπλάστη σας και να του το δώσετε άμεσα για να υπολογίσει έτσι το πάχος και τις στρώσεις της τούρτας ώστε να σταθεί.
*Ευτυχώς…
Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ακόμη και μια βδομάδα πριν το γάμο. Οι περισσότεροι επαγγελματίες του χώρου προσαρμόζονται εύκολα σε αυτόν τον νέο προγραμματισμό.

gamos.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024