Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οδηγός του τέλειου catering

Οδηγός του τέλειου catering

...

Συμβουλές από τους κορυφαίους του είδους, για να αφήσετε στους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις. ΦΩΤΟ: SUNNYDAY CATERING

Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο να ενδιαφέρονται πραγματικά οι καλεσμένοι σε ένα γάμο, μάλλον είναι το φαγητό να είναι καλό, δηλαδή νόστιμο και καλής ποιότητας. Ακόμη και αν η υπηρεσία catering που έχετε επιλέξει είναι εξαιρετική, το να ικανοποιήσετε ακόμα και τα πιο «δύσκολα» γούστα, είναι σίγουρα μια πρόκληση. Για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το τέλειο πάρτι (με τα πιο νόστιμα εδέσματα), ζητήσαμε μερικές καλές συμβουλές, από κορυφαίες διοργανώτριες εταιρείες γαμήλιων δεξιώσεων. Να μερικά από τα μυστικά τους είτε αποφασίσετε καθιστό δείπνο είτε μπουφέ.

  • Εμπιστευτείτε μια αξιόπιστη υπηρεσία catering και με εμπειρία, έτσι ώστε να είστε σίγουροι για το καλό αποτέλεσμα.
  • Χτίστε το μενού πάνω στα κυρίως πιάτα. Πρώτα θα διαλέξετε το κυρίως, το οποίο θα πλαισιώσετε μετά με ταιριαστά πρώτα, συνοδευτικά και σαλάτες.
  • Δώστε περισσότερη βάση στην ποιότητα των τροφίμων. Φρέσκιες πρώτες ύλες και καλά μαγειρεμένα πιάτα, είναι το άλφα και το ωμέγα ενός πετυχημένου πάρτι.
  • Αποφύγετε τις υπερβολές στην ποικιλία και την ποσότητα. Αυτό το συνηθισμένο λάθος παραπέμπει σε νεοπλουτισμό και θα φέρει μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θα θέλατε.
  • Πρέπει να υπάρχει μια συνοχή στα πιάτα. Καλό είναι να δένουν μεταξύ τους γευστικά κι ακόμη περισσότερη προσοχή χρειάζεται στο καθιστό δείπνο.
  • Επιλέξτε κλασσικές γεύσεις που θα ικανοποιήσουν τους περισσότερους. Με κάποιες ανατροπές, ναι, αλλά μην προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε με πολύ πρωτότυπα πιάτα.
  • Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο σαν εικόνα από τις μαραμένες σαλάτες. Το ντρέσινγκ τους πρέπει να μπαίνει αφού σερβιριστούν.
  • Όσον αφορά στο κρασί, εκτός από την καλή ποιότητα, ζητήστε δύο ποικιλίες και για το λευκό και για το κόκκινο. Ας αρχίσει να σερβίρεται πρώτα ένα πιο ελαφρύ και αργότερα το πιο δυνατό.
  • Εξαιρετική ιδέα τα σουβλάκια, αλλά μην ξεχνάτε ότι κάποιοι μπορεί να είναι χορτοφάγοι. Φροντίστε να υπάρχουν τουλάχιστον δύο επιλογές για ανθρώπους που δεν θέλουν ή δεν πρέπει να φάνε κρέας.
  • Να είναι τα πάντα φρέσκομαγειρεμένα. Όλος ο κόπος θα πάει χαμένος όταν τα πιάτα είναι ξαναζεσταμένα. Και όλοι θα θυμούνται τα ζυμαρικά που ήταν λασπωμένα και το ρυζότο που δεν ήταν ακριβώς ρυζότο.
  • Σκεφτείτε την λύση του μπάρμπεκιου. Το λατρεύουν όλοι και η φρεσκάδα είναι εγγυημένη.
  • Αφού καταλήξετε στο τελικό μενού, αφαιρέστε δύο ακόμα πιάτα. Σίγουρα περισσεύουν.

gamos.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024