Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έξυπνα tips από έμπειρες bloggers

Έξυπνα tips από έμπειρες bloggers

Αννιώ Παυλοπούλου *Pinterest με μέτρο «Όταν άρχισα τον προγραμματισμό του γάμου μου, ήμουν πραγματικά ερωτευμένη με το Pinterest περνώντας ώρες μπροστά από ενδιαφέρουσες και έξυπνες ιδέες», λέει η Renee από το Got Moxie. «Μια μέρα που κοίταξα όλα αυτά που είχα καρφιτσώσει, απόρησα. Ήταν σαν να τα είχε συλλέξει άλλος. Εγώ είμαι μεγαλωμένη στη Ν. […]

Αννιώ Παυλοπούλου

*Pinterest με μέτρο
«Όταν άρχισα τον προγραμματισμό του γάμου μου, ήμουν πραγματικά ερωτευμένη με το Pinterest περνώντας ώρες μπροστά από ενδιαφέρουσες και έξυπνες ιδέες», λέει η Renee από το Got Moxie. «Μια μέρα που κοίταξα όλα αυτά που είχα καρφιτσώσει, απόρησα. Ήταν σαν να τα είχε συλλέξει άλλος. Εγώ είμαι μεγαλωμένη στη Ν. Υόρκη και ποια η πιθανότητα να παντρευτώ μέσα σε αχυρώνες και οινοποιεία. Ούτε να το προτείνω στον αρραβωνιαστικό μου δεν σκέφτηκα».
«Το να παρασυρθείτε από τις εκκεντρικές τάσεις της εποχής θα είναι ίσως κάτι που θα μετανιώσετε όταν θα κοιτάτε μετά από χρόνια τις γαμήλιες φωτογραφίες σας» επισημαίνει η Cassandra του When Geeks Wed. «Θυμηθείτε ότι ο γάμος σας δεν είναι αφορμή για επίδειξη αλλά μια ευκαιρία να γιορτάσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα».

*Κοιτάξτε στο σπίτι σας, ειδικά την ντουλάπα σας
Οι Jocey και Amy των Wedding Chicks μας λένε, « το στυλ του γάμου σας πρέπει να καθορίζεται από το προσωπικό σας στυλ –το πως ντύνεστε, το πως διακοσμείτε το χώρο σας και το πώς εκφράζεστε γενικότερα. Ενσωματώστε στοιχεία που εσείς και ο σύντροφος σας αγαπάτε και που θα αποτελούν σήμα κατατεθέν σας, στοιχεία που οι καλεσμένοι σας θα τα ταυτίζουν μαζί σας. Να γίνει σαφές ότι είναι η δική σας μέρα».
Η Dana από το Broke-Ass Bride προσθέτει «Τσεκάρετε τα υφάσματα από τα ρούχα που σας κολακεύουν και αναζητήστε παρόμοιες επιλογές για να σχεδιάσετε και το νυφικό σας. Παρ΄όλα αυτά, αξίζει πραγματικά να είστε ανοιχτές σε νέες προτάσεις γιατί ποτέ δεν ξέρετε».
Η Angelica από το Bridal Detective δέχεται ότι η παλέτα Pantone είναι μια ενδεικτική πηγή έμπνευσης αλλά όχι ο απόλυτος οδηγός. «Το στυλ του γάμου σας είναι πέρα από τις τρέχουσες τάσεις στις αποχρώσεις και τα μοτίβα. Αν κοιτάξετε τους χώρους του σπιτιού σας θα ανακαλύψετε πολύ εύκολα το στυλ αλλά τα χρώματα που συνθέτουν την καθημερινότητα σας».
*Ο χώρος δεξίωσης
Η αλήθεια είναι ότι ο χώρος όπου θα γίνει η δεξίωση σας είναι σημαντικός παράγοντας διαμόρφωσης του στυλ που θα επιλέξετε για το γάμο σας.
Η Martine από το Primp My Bride προτείνει να κλείσετε τα μάτια και να φανταστείτε το γάμο των ονείρων σας. Αν οραματιστείτε το γάμο σας σε ένα ξενοδοχείο ή σε μια γκαλερί, το πιο πιθανό είναι το στυλ που θα σας ταιριάξει είναι πιο κοντά σε κάτι σύγχρονο και κομψό.
Αλλά αν έχετε ήδη κλείσει το χώρο η Renee προτείνει ο ίδιος ο χώρος να αποτελέσει τον καμβά όπου θα αναπτύξετε τις ιδέες σας.
«Εγώ πραγματικά κατέληξα στο στυλ του νυφικού μου μόλις έκλεισα το χώρο του πάρτι. Και αφού κατέληξα στο νυφικό σταδιακά επέλεξα και τα υπόλοιπα αξεσουάρ. Είναι μια εξελικτική διαδικασία η οργάνωση του γάμου. Επίσης, θέλαμε κάτι χαλαρό με το σύζυγο μου. Μα υποδεχτούμε τους καλεσμένους μας σε ένα οικείο και διασκεδαστικό μέρος. Και κάπως έτσι καταλήξαμε σε ένα παλιό, σχολικό ballroom».
*Να είστε ανοιχτές στις δοκιμές
Η blogger μας, Τατιάνα Τζινιώλη, μας λέει χαρακτηριστικά «Όταν είπα το «ναι» με φαντάστηκα με αρχαιοελληνικό νυφικό, σανδάλια και ένα στεφάνι στα μαλλιά να βρίσκομαι στης εκκλησιάς την πόρτα. Λίγους μήνες μετά, βρέθηκα στην εν λόγω πόρτα μόνο με στράπλες νυφικό, ψηλοτάκουνα και το στεφάνι στα μαλλιά να σώζει την κατάσταση. Όταν ξεκινάμε να οργανώνουμε την ημέρα δεν φανταζόμαστε όλα αυτά που μπορεί να μας αλλάξουν τα σχέδια. Όπως ας πούμε ότι το αρχαιοελληνικό φόρεμα πάνω στο σώμα μου ήταν τουλάχιστον αστείο. Εξαρτάται πόσο αισιόδοξα θες να το δεις. Έμεινα πιστή στην ιδέα του απλού γάμου με ελιές και φαναράκια, όμως κατάλαβα ότι αν δε θέλω να βλέπω τις φωτογραφίες και να κλαίω, ή να γελάω, θα πρέπει να αλλάξω αρκετά πραγματάκια στο στυλ του γάμου μου.
Όλα όσα έγιναν στους εννέα μήνες προετοιμασίες, μπορείς να τα διαβάσεις στο βιβλίο «Το ημερολόγιο μίας νύφης».

gamos.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024