Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Haute Couture Παρίσι: Το εντυπωσιακό σόου του οίκου Versace

Haute Couture Παρίσι: Το εντυπωσιακό σόου του οίκου Versace

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.: IMAXtree Νεοκλασικό κτίριο – Palais Brongniart, πρώην παριζιάνικο χρηματιστήριο), σκαλιστές τοιχογραφίες, θολωτές οροφές, γυάλινος διάδρομος, 30μ., και 25.000 φρεσκοκομμένες ορχιδέες –οι οποίες στο τέλος δημιούργησαν ένα τεράστιο κεφάλι μέδουσας. Το σκηνικό μαρτυρούσε μια βραδιά με δημιουργίες που θα εντυπωσίαζαν. Πριν ξεκινήσει το σόου η Versace είχε δηλώσει ότι αυτή τη φορά προσπάθησε […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.: IMAXtree

Νεοκλασικό κτίριο – Palais Brongniart, πρώην παριζιάνικο χρηματιστήριο), σκαλιστές τοιχογραφίες, θολωτές οροφές, γυάλινος διάδρομος, 30μ., και 25.000 φρεσκοκομμένες ορχιδέες –οι οποίες στο τέλος δημιούργησαν ένα τεράστιο κεφάλι μέδουσας.
Το σκηνικό μαρτυρούσε μια βραδιά με δημιουργίες που θα εντυπωσίαζαν.
Πριν ξεκινήσει το σόου η Versace είχε δηλώσει ότι αυτή τη φορά προσπάθησε να ξεπεράσει τον εαυτό της, να ξεβολευτεί σχεδιαστικά αφήνοντας την σκληρή σεξουαλικότητα που χαρακτήριζε τελευταία τον οίκο και καλωσορίζοντας μια πιο γλυκιά, ευάλωτη και διακριτική θηλυκότητα. Αν και δεν αποποιήθηκε απόλυτα το λαμπερό χαρακτήρα των φορεμάτων τόλμησε ωστόσο με πιο ήσυχη παλέτα.
Τα παπούτσια διατήρησαν τον «μαχητικό» χαρακτήρα: πλατφόρμες και ψηλές μπότες με τακούνι 17 εκατοστών συνόδευαν τα φορέματα των οποίων τα κοψίματα επίσης εξέπεμπαν μια μεσαιωνική αίσθηση. Ένα στυλ που υπογράμμιζαν, παρά τα μαλακά κύματα των υφασμάτων, με τους έντονους κορσέδες, με διαφάνειες και διακοσμημένοι με κοσμήματα και πέτρες Swarovski
«Για μένα ο κορσές αντιπροσωπεύει τη δυναμική μιας γυναίκας», δηλώνει η Versace.
Άλλωστε, πέρα από κάθε τάση η Donatella δεν έχει πάψει να αναδεικνύει το γυναικείο σώμα με τολμηρά κοψίματα και μήκη.
Τα αξεσουάρ στα μαλλιά των μοντέλων ήταν faux γιρλάντες λουλουδιών διαμορφωμένα από κρυστάλλους. Ένα look που παραπέμπει στις… νεράιδες που σύχναζαν στο Studio 54.

gamos.gr

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024