Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πότε το κινητό φέρνει μεγάλη αμηχανία

Πότε το κινητό φέρνει μεγάλη αμηχανία

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό: ABACAPRESS.COM/Visual Hellas Πολλοί σταρ απαγορεύουν στους καλεσμένους τους να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα ή φωτογραφικές μηχανές. Κάτι το οποίο, φυσικά, τους το ανακοινώνουν μαζί με την πρόσκληση που τους αποστέλλουν. Στα δικά μας δεδομένα οι ισορροπίες είναι λίγο πιο λεπτές και δύσκολα ίσως ένα ζευγάρι θα ζητούσε από φίλους και συγγενείς […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό: ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Πολλοί σταρ απαγορεύουν στους καλεσμένους τους να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα ή φωτογραφικές μηχανές. Κάτι το οποίο, φυσικά, τους το ανακοινώνουν μαζί με την πρόσκληση που τους αποστέλλουν.
Στα δικά μας δεδομένα οι ισορροπίες είναι λίγο πιο λεπτές και δύσκολα ίσως ένα ζευγάρι θα ζητούσε από φίλους και συγγενείς να αφήσουν τα κινητά στην είσοδο –θα άξιζε πάντως κάποιος να φωτογράφιζε τις αντιδράσεις στα πρόσωπα των καλεσμένων εκείνη τη στιγμή!
Η αλήθεια είναι ότι οι επώνυμοι αυτό που θέλουν να αποφύγουν με αυτόν τον όρο είναι να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες τόσο σε περιοδικά όσο και στα διάφορα social media. Δεν είναι και όλοι οι καλεσμένοι τους της απόλυτης εμπιστοσύνης τους και είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι στις περισσότερες περιπτώσεις πολλές από τις προσκλήσεις έχουν καθαρά δημοσιοσχετίστικο χαρακτήρα.
Στο δικό σας πάρτι οι σχέσεις με τους καλεσμένους σας είναι διαφορετική αλλά και πάλι η χρήση του κινητού τηλεφώνου μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και ορισμένοι να ενοχληθούν. Από τη δική σας μεριά αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι λίγες μέρες πριν το γάμο να αρχίσετε να συζητάτε με τους κοντινούς σας φίλους για τη διακριτικότητα που επιθυμείτε να υπάρξει κατά τη διάρκεια του Μυστηρίου αλλά και της δεξίωσης. Αυτοί με τη σειρά τους θα αναλάβουν να κρατήσουν τις ισορροπίες και να αποτρέψουν τυχόν άβολες καταστάσεις.
Στα πλην

*Αν κάποιος ξεχαστεί –που δεν είναι απίθανο –ξαφνικά η εκκλησία θα γεμίσει με ηλεκτρονικούς ήχους από κάθε λογής ring tone που μπορεί ο καθένας να έχει επιλέξει.
*Κάποιοι απαντούν και βγαίνοντας έξω από την εκκλησία ή πηγαίνοντας λίγα μέτρα πιο πέρα νομίζουν ότι δεν ακούγονται αλλά…ακούγονται και ενοχλούν.
*Πάντα με την καλή του θέληση κάποιος για να απαθανατίσει τους αγαπημένους του που παντρεύονται σπρώχνει τους υπόλοιπους και συνήθως δυσκολεύει και τον επαγγελματία φωτογράφο διεκδικώντας την καλύτερη θέση με την καλύτερη θέα.
*Κάπου κάπως χάνεται η όλη παρεΐστικη διάθεση με το καθένα να επιδίδεται σε selfie ή σε shooting της καλής του, των παιδιών του, των δυο-τριών καλών του φίλων κτλ.
*Πάνω στο κέφι και την ευθυμία μπορεί κάποιος από το «σόι της νύφης» να τραβήξει βιντεάκι με το ξεσάλωμα ενός από το «σόι του γαμπρού» κάτι που δεν είναι πάντα ευχάριστο, το να ξέρεις ότι μια ξέφρενη στιγμή σου έχει αποθηκευτεί στο κινητό κάποιου που γνωρίζεις ελάχιστα.
*Με όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχεις στο μυαλό σου να τραβάς ξεχνάς και ο ίδιος να διασκεδάσεις και να συμμετέχεις πραγματικά στο γλέντι
*Με τόσα ποτά και φαγητά πάνω στο τραπέζι είναι πολύ πιθανό να πέσει κάτι πάνω στο κινητό σας προκαλώντας του κάποια βλάβη, γεγονός που θα σας προκαλέσει εκνευρισμό, μούτρα και κακή διάθεση – το τελευταίο που επιθυμεί το ζευγάρι από τους καλεσμένους του.
Στα συν

Αν το χρησιμοποιήσετε με λογική και σύνεση
*θα εξασφαλίσετε στο ζευγάρι πιο «φιλικές» φωτογραφίες και στιγμές της παρέας που δύσκολα ο επαγγελματίας φωτογράφος θα προλάβαινε να εντοπίσει. Μην ξεχνάτε ότι καλό είναι να απαθανατίζετε και να βιντεοσκοπείτε οικεία σας πρόσωπα ή γενικά πλάνα για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.
*θα εξυπηρετούσατε έναν φίλο που άργησε να φτάσει στο Μυστήριο και τώρα θέλει οδηγίες για να κατευθυνθεί στο χώρο της δεξίωσης –η νύφη και ο γαμπρός δεν κρατούν κινητό!
Χαμηλώστε το και βάλτε το στην τσάντα ή την τσέπη σας. Χρησιμοποιήστε το μόνο όταν υπάρχει λόγος. Ωραίες οι αναμνήσεις που μπορεί το κινητό σας να αιχμαλωτίσει αλλά πιο σημαντικό είναι να ζήσετε τη στιγμή, τη χαρά του ζευγαριού και των αγαπημένων προσώπων τους που το τιμούν με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ τους.

gamos.gr

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024