Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μικρά μυστικά για ασφαλές φλερτ

Μικρά μυστικά για ασφαλές φλερτ

Αννιώ Παυλοπούλου Το φλερτ είναι σχεδόν αναπόφευκτο ακόμη και όταν είμαστε δεσμευμένες. Όχι επειδή κάποιος ή κάτι μας το επιβάλλει αλλά επειδή είναι ένας τρόπος να νιώθουμε όμορφα, πιο ευδιάθετες και να ξεχνάμε για λίγο μικροσκοτούρες της ημέρας. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι η ισορροπίες καμία φορά μπορεί να είναι πολύ λεπτές και έτσι ή […]

Αννιώ Παυλοπούλου

Το φλερτ είναι σχεδόν αναπόφευκτο ακόμη και όταν είμαστε δεσμευμένες. Όχι επειδή κάποιος ή κάτι μας το επιβάλλει αλλά επειδή είναι ένας τρόπος να νιώθουμε όμορφα, πιο ευδιάθετες και να ξεχνάμε για λίγο μικροσκοτούρες της ημέρας. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι η ισορροπίες καμία φορά μπορεί να είναι πολύ λεπτές και έτσι ή να παρεξηγηθείς ή να παρασυρθείς και από τα λόγια να περάσεις στις πράξεις.
Ετοιμάσαμε για εσένα ένα manual για ασφαλές φλερτ:
*Δεν φλερτάρουμε με το αφεντικό μας –η εξουσία που έχει λειτουργεί σχεδόν ασυνείδητα ως δική του δύναμη να περάσει από το φλερτ στην ερωτική πράξη εν μια νυκτί.
*Δεν φλερτάρουμε συστηματικά και μανιωδώς με κάποιον που πραγματικά μας αρέσει και του αρέσουμε. Ε, πόσο να αργήσει να γίνει το κακό;!
*Φλερτάρουμε με κάποιον που συμπαθούμε και θεωρητικά μας αρέσει αλλά είναι πολύ σαφές και από τις δυο πλευρές ότι το όλο παιχνίδι τελειώνει μέσα σε δυο φράσεις. Για παράδειγμα, είναι πολύ φυσιολογικό να φλερτάρεις με έναν συνάδελφο αλλά μέσα στην ημέρα και όχι επίμονο και σχεδόν εμμονικά και χωρίς αυτό να σημαίνει τι ανταλλάσσεις μηνύματα και εκτός δουλειάς και πηγαίνετε για καφέ οι δυο σας και…. και….Μεγάλα παιδιά είμαστε. Ξέρουμε ότι το ένα φέρνει το άλλο.
*ΔΕΝ φλερτάρουμε ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο με συγγενείς και φίλους του συντρόφου μας και φυσικά με τους συντρόφους των φίλων μας.
*Αποφεύγεις ατάκες που μπορεί να λες με το αντικείμενο του φλερτ σου όταν είναι μπροστά η σύντροφός του ή ο σύντροφος σου. Αν ο ψιλικατζής σε κοπλιμεντάρει κάθε μέρα και εσύ χαριεντίζεσαι αντίστοιχα απέφυγε το μπροστά στον καλό σου.
*Όταν το φλερτ γίνει εμμονή και ο σκοπός της κάθε μέρας σου γίνει πως θα τον δεις και πως θα του μιλήσεις, άρχισε γρήγορα την αποτοξίνωση.!!!
*Μπορείς να φλερτάρεις με έναν άγνωστο στο μπαρ αποφεύγοντας τις μεγάλες υποσχέσεις και τα μυστήρια. Να είσαι γλυκιά και ευγενική και περισσότερη φιλική παρά ερωτική. Εννοείται ότι στην πρώτη ευκαιρία πετάς ότι είσαι δεσμευμένη (αν αυτό δεν έχει γίνει σαφές από τη βέρα σου) ώστε να αποφύγεις και την αμήχανη στιγμή στο τέλος της βραδιάς να σου ζητήσει το τηλέφωνο και να μην ξέρεις πώς να το αποφύγεις.
*Μην ρωτάς πολλά για την προσωπική του ζωή. Δείχνεις να ενδιαφέρεσαι πραγματικά και στέλνεις λάθος μηνύματα.
*Καλύτερα να περιμένεις την ατάκα να έρθει από εκείνον και όχι να παίρνεις πρωτοβουλίες. Διαφορετικά (δυστυχώς) δείχνεις ότι προκαλείς ενώ διαφορετικά ότι απλά είσαι ευχάριστη και άνετη και συνεχίζεις το παιχνίδι.
*Να αποφεύγεις γενικώς τα γραπτά μηνύματα σε κινητό και social media. Πρώτον, τα γραπτά μένουν και ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Δεύτερον, στο γραπτό λόγο άλλα λες άλλα καταλαβαίνει ο άλλος και τρίτον ακριβώς επειδή δεν είστε τετ-α-τετ και δεν υπάρχει η «ντροπή» του προφορικού η συζήτηση μπορεί να ξεφύγει με τα υπονοούμενα και τα σχόλια να γίνονται ιδιαιτέρως kinky.
*Μην ξεχνάς ότι το φλερτ μπορεί να υπάρξει και ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφο σου δίνοντας μια πικάντική δόση στη σχέση σας.

gamos.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024