Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρώνε την τούρτα του γάμου τους εδώ και 60 χρόνια

Τρώνε την τούρτα του γάμου τους εδώ και 60 χρόνια

...

Οι Φρέντερικς είναι παντρεμένοι από το 1955 και εκτός από την αγάπη τους που έχει διατηρηθεί στο πέρασμα του χρόνου και διαρκεί πάνω από έξι δεκαετίες, ατρόμητη αποδεικνύεται και η τούρτα του γάμου τους.Ναι. Η αυθεντική. Εκείνη η πρώτη!

Ο 85χρονος Κεν και η 81χρονη Αν, από τη Φλόριντα, γιορτάζουν ανελλιπώς κάθε επέτειό τους με τον ίδιο τρόπο: τρώγοντας ένα κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα τους μαζί με ένα ποτήρι σαμπάνια.

«Όποιος ακούει να μιλάμε για την τούρτα μας, μένει κατάπληκτος», λέει η Αν στο Florida Today. Το τριών επιπέδων κέικ φτιάχτηκε απ’ τα χεράκια της γιαγιά της για το γάμο τους στις 19 Αυγούστου του 1955. Ένα παραδοσιακό κέικ φρούτων σύμφωνα με οικογενειακή συνταγή.

«Κάθε χρόνο, το ξεδιπλώνουμε, ρίχνουμε κονιάκ επάνω του για να μαλακώσει και κόβουμε ένα κομμάτι», αποκαλύπτει η Αν

«Κάθε χρόνο, το ξεδιπλώνουμε, ρίχνουμε κονιάκ επάνω του για να μαλακώσει και κόβουμε ένα κομμάτι», αποκαλύπτει.«Τα παιδιά μας ανατριχιάζουν στην ιδέα του να τρως κάτι που είναι 60 ετών, αλλά πιστέψτε με, είναι πολύ νόστιμο εφ’ όσον ρίξεις πάνω του αρκετό μπράντι. Και ποτέ δεν αρρωστήσαμε». Σημειώστε εδώ, πως η Αν εργάστηκε 27 χρόνια ως νοσοκόμα, οπότε τουλάχιστον θα ξέρειτι να κάνει αν τελικά δηλητηριαστούν.

Το ζευγάρι διατηρεί το γλυκό σε μεμβράνη και το τοποθετεί σε αεροστεγώς κλεισμένο κουτί από κασσίτερο το οποίο τοποθετούν σε ένα ντουλάπι πάνω από το ψυγείο τους.

Ο Κεν ανησυχεί αλλά ελπίζει ότι θα τους φτάσει και τον επόμενο χρόνο.Η Αν αισθάνεται το ίδιο, αλλά ξέρει ότι δεν είναι το κέικ που πραγματικά έχει σημασία καιπροσθέτει: «Έχει διατηρηθεί 60 χρόνια όπως και ο γάμος μας, ο οποίος είναι πολύ πιο σημαντικός από την γαμήλια τούρτα».

gamos.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024