Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bachelor διαρκείας: Έτσι θα κάνετε το πάρτι να μείνει αξέχαστο

Bachelor διαρκείας: Έτσι θα κάνετε το πάρτι να μείνει αξέχαστο

...

Ο γιορτασμός του γάμου περιορίζεται συνήθως στο μπάτσελορ και τη δεξίωση μετά το Μυστήριο –ακόμη και το έθιμο του κρεβατιού έχει αρχίσει να εκλείπει.
Πρόσφατα, βρεθήκαμε καλεσμένες σε έναν γάμο που ο εορτασμός αυτού του ευτυχές γεγονότος διήρκεσε σχεδόν μια βδομάδα πριν το γάμο. Και όχι. Μη φανταστείτε ότι μιλάμε για πολυτέλειες και υπερβολικά έξοδα. Ήταν περισσότερο σαν φιλικές «μαζώξεις» παρά προσπάθεια εντυπωσιασμού του ζευγαριού.
Καταρχάς, ο γάμος έγινε Παρασκευή. Η μια μέρα φυσικά αφιερώθηκε για το μπάτσελορ νύφης και γαμπρού. Εμείς, τα κορίτσια, πήγαμε σε ένα απλό συνοικιακό μπαράκι με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ βεβαίως: τιάρες, ραβδάκια, t-shirts, φτερά και πούπουλα. Το ωραίο ήταν ότι επιβεβαιώσαμε ότι «σημασία δεν έχει πού είσαι αλλά η παρέα». Το κέφι μας και η διάθεση μας να περάσουμε σούπερ παρέσυρε όλο το μαγαζί σε ένα πάρτι αυθόρμητο με απίστευτο κέφι και δεκάδες ευχές από τους παρευρισκομένους. Εννοείται ότι μας κέρασαν σφηνάκια, κεράσαμε και εμείς, ο d.j με χαρά προσάρμοσε το πρόγραμμα του σε party mood και ο χορός κράτησε μέχρι τα ξημερώματα.
Μια επίσης, βραδιά έκπληξη ήταν αυτή στο σπίτι της γιαγιάς της νύφης η οποία επειδή είναι μεγάλης ηλικίας και γνώριζε ότι θα κουραζόταν γρήγορα στο γάμο. Έτσι αποφάσισε να κάνει ένα τραπέζι για το ζευγάρι και τους φίλους του συμμετέχοντας και αυτή με τον τρόπο της στο γλέντι της εγγονής και του αγαπημένου της. Ψήσαμε, παίξαμε επιτραπέζια, ήπιαμε, τραγουδήσαμε… Μια υπεροχή φιλική συνάντηση που μας έφερε ακόμη πιο κοντά με το φιλικό κύκλο του γαμπρού.
Οι τυχεροί της παρέας που καταφέραμε να πάρουμε άδεια από το γραφείο, ζήσαμε και μια ακόμη τέλεια εμπειρία. Κανονίσαμε, άνδρες-γυναίκες, να επισκεφθούμε ένα από τα χαμάμ της Αθήνας και αφού χαλαρώσαμε απολαύσαμε ουζάκια και μεζεδάκια στην Πλάκα με συζητήσεις που μόνο δυνατά γέλια προκαλούσαν και μια πραγματικά εύθυμη ατμόσφαιρα.
Ας μην είναι το άγχος και ο πανικός των προετοιμασιών αυτό που θα χαρακτηρίζει τις 4-5 μέρες πριν το γάμο αλλά το κέφι και η χαλαρή διάθεση.

Και φυσικά το πάρτι του γάμου περάσαμε τέλεια κυρίως γιατί όλοι ήμασταν πολύ χαρούμενοι γι αυτό το γάμο αλλά και γιατί ο χώρος δεξίωσης ήταν τέλειος, η μουσική απίστευτη και το φαγητό πεντανόστιμο. Την επόμενη μέρα, Σάββατο μεσημέρι, συναντηθήκαμε σε ένα καφέ της γειτονιάς για να ανταλλάξουμε όλες τις εντυπώσεις και τα κουτσομπολιά από τη προηγούμενη βραδιά.

Αν και αρχικά όλοι κάπως ανησυχούσαμε μήπως όλα αυτά ήταν κουραστικά και πως θα έδεναν οι παρέες και και και…τελικά κανείς δεν το μετάνιωσε. Το αντίθετο. Όλοι συμφωνήσαμε ότι όλο αυτό το εορταστικό πρόγραμμα μας έφερε πιο κοντά, δημιούργησε οικείο και φιλικό κλίμα το οποίο κορυφώθηκε στη δεξίωση του γάμου. Γιατί, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, χρειάζεται λίγος χρόνος και αρκετό ποτό για να έρθουν τα δυο σόγια και οι δυο φιλικοί κύκλοι πιο κοντά και από κοινού να διασκεδάσουν, στην δική μας περίπτωση αυτό είχε καλλιεργηθεί τις προηγούμενες μέρες.
Θα το συστήναμε ανεπιφύλακτα σε κάθε ζευγάρι. Ας μην είναι το άγχος και ο πανικός των προετοιμασιών αυτό που θα χαρακτηρίζει τις 4-5 μέρες πριν το γάμο αλλά το κέφι και η χαλαρή διάθεση. Έτσι θα καταφέρετε πραγματικά να μοιραστείτε την χαρά σας με τους φίλους σας ακόμη και αν δεν συμμετέχουν όλοι σε όλα. Θα δείτε πόσο πολύ θα σας βοηθήσει αυτό να αποβάλλεται και αυτήν την αγχωτική σκέψη της «μεγάλης ημέρας». Ότι μια μέρα είναι ο γάμος και σε αυτήν την ημέρα πρέπει να πάνε όλα τέλεια και όλοι να κουρδιστούν να περάσουν καλά.
Και υπενθυμίζουμε ότι δεν χρειάζεται να κανονίσετε κάτι από μέρες πριν ή κάτι ακριβό. Ο αυθορμητισμός και η παρέα είναι ο,τι χρειάζεται για ένα προγαμήλιο εορταστικό μαραθώνιο!

gamos.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024