Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Michael Jordan παντρεύεται και απαιτεί αθλητική πειθαρχεία

O Michael Jordan παντρεύεται και απαιτεί αθλητική πειθαρχεία

Ιωάννα Ζυμαρίτη Φωτό.: ΑBACAPRESS.COM Μύγα στο σπαθί του δεν σηκώνει ο διάσημος μπασκεμπολίστας. Λίγο πριν το γάμο του με το μοντέλο Yvette Prieto –ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 17 Απριλίου –έστειλε τα προσκλητήρια-μανιφέστο. Σύμφωνα με την Chicago Sun Times, τα γεγραμμένα της πρόσκλησης δεν είναι τα συνηθισμένα. Εκτός από ώρα, μέρος και λοιπές συγκεκριμένες […]

Ιωάννα Ζυμαρίτη Φωτό.: ΑBACAPRESS.COM

Μύγα στο σπαθί του δεν σηκώνει ο διάσημος μπασκεμπολίστας. Λίγο πριν το γάμο του με το μοντέλο Yvette Prieto –ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 17 Απριλίου –έστειλε τα προσκλητήρια-μανιφέστο.
Σύμφωνα με την Chicago Sun Times, τα γεγραμμένα της πρόσκλησης δεν είναι τα συνηθισμένα. Εκτός από ώρα, μέρος και λοιπές συγκεκριμένες πληροφορίες υπάρχει μια ακόμη κάρτα με ποιο πιο αυστηρό περιεχόμενο. Κανένας από τους καλεσμένους δεν θα πρέπει να δώσει την παραμικρή περιγραφή του μυστηρίου ούτε σε δημοσιογράφους ούτε σε συγγενείς και φίλους. Στόματα ερμητικά κλειστά! Επίσης, δεν θα επιτραπεί η χρήση κινητών τηλεφώνων και φωτογραφικών μηχανών ώστε να μην διαρρεύσει κανένα στιγμιότυπο.
Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος του Jordan. Η πρώτη σύζυγος ήταν η Juanita Vanoy με την οποία πήραν διαζύγιο το 2006. Η πρόταση στην επί πολλά έτη αγαπημένη του Yvette πραγματοποιήθηκε την Πρωτοχρονιά του 2011. Δεν παρέλειψε βέβαια να την ζητήσει να υπογράψουν και προγαμιαίο συμβόλαιο με σκοπό να προστατεύσει την περιουσία του που σήμερα ανέρχεται στα 650 εκατομμύρια δολάρια. Έπαθε και έμαθε από το πρώτο του διαζύγιο να φυλάγεται!

gamos.gr

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024