Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμβουλές χορού για αγχωμένους γαμπρούς

Συμβουλές χορού για αγχωμένους γαμπρούς

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.: Panos Rekouniotis Δεν είναι παράσταση ΜΗΝ αγχώνεστε. Δεν δίνετε παράσταση ούτε περνάτε από εξετάσεις. Εκείνο το βράδυ θα έχετε γύρω σας ανθρώπους που σας αγαπούν και το τελευταίο που θα κρίνουν θα είναι οι φιγούρες σας –το πολύ πολύ να διασκεδάσουν, γεγονός απόλυτα αποδεχτό. Άλλωστε, οι περισσότεροι θα είναι ήδη γνώστες των […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.: Panos Rekouniotis

Δεν είναι παράσταση
ΜΗΝ αγχώνεστε. Δεν δίνετε παράσταση ούτε περνάτε από εξετάσεις. Εκείνο το βράδυ θα έχετε γύρω σας ανθρώπους που σας αγαπούν και το τελευταίο που θα κρίνουν θα είναι οι φιγούρες σας –το πολύ πολύ να διασκεδάσουν, γεγονός απόλυτα αποδεχτό. Άλλωστε, οι περισσότεροι θα είναι ήδη γνώστες των χορευτικών σας ικανοτήτων. Διασκεδάστε το και αυτό «θα περάσει στο κοινό».
Δώστε χώρο στη ντάμα
Ένας έξυπνος τρόπος να απαλλαγείτε γρήγορα από το άγχος «τι κάνω τώρα» και «αμάν, όλοι με κοιτάνε» είναι αφού κάνετε καμιά δυο φιγούρες, να λειτουργήσετε συνοδευτικά στη νύφη: να τη βοηθάτε να κάνει στροφές, να τη στηρίζετε, να χτυπάτε παλαμάκια (!!)… Και παρών και απών! Επίσης, όσο συγκεντρώνεστε στην αγαπημένη σας τόσο περισσότερο θα ξεχνάτε όλα τα υπόλοιπα βλέμματα και πολύ πιθανό να σας παρασύρει και εσάς η κίνηση της και να μπείτε για τα καλά στο χορό.
Επιλογή τραγουδιού
Ο ρυθμός του κομματιού που θα επιλέξετε για τον πρώτο σας χορό έχει μεγάλη σημασία για το performance σας. Αν δεν είστε πολύ του αργού και σας φαίνεται γλυκανάλατο τότε καλύτερα να το συζητήσετε με την αγαπημένη σας και να καταλήξετε σε κάτι που να είναι πιο οικείο και στα δικά σας γούστα. Το ίδιο ισχύει και τούμπαλιν. Να θέλει δηλαδή η σύντροφος σας να χορέψετε σάλσα και εσείς μπερδεύετε τα πόδια σας στο καλαματιανό, καλύτερα να το ξαναδείτε –εκτός και καταλήξετε στην πόζα «παλαμάκια».
Μαθήματα χορού
Αν όντως σας ενδιαφέρει και το κάνετε κέφι, μπορείτε να απευθυνθείτε σε μια σχολή χορού που παραδίδει μαθήματα σε μελλόνυμφα ζευγάρια. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια πραγματικά διασκεδαστική διαδικασία που μπορεί να φέρει το ζευγάρι ακόμη πιο κοντά και να το αποφορτίσει από το άγχος των προετοιμασιών. Πολλοί μάλιστα τραβούν και αυτές τις στιγμές σε βίντεο για να έχουν να θυμούνται αστείες backstage στιγμές.
Αλλά, όπως και αν έχει, ο χορός είναι έκφραση και διασκέδαση. Οπότε απλά χαλαρώστε και απολαύστε το!

gamos.gr

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024