Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
10 λάθη που (συνήθως) κάνουν οι γαμπροί

10 λάθη που (συνήθως) κάνουν οι γαμπροί

Όλοι ξέρουμε πώς το ένα και μοναδικό για το οποίο φημίζονται οι γαμπροί σ’ ότι αφορά την οργάνωση του γάμου τους, είναι το μπάτσελορ πάρτι. Ίσως να το οργανώνει ο κουμπάρος, αλλά και πάλι τα εύσημα για την επιτυχία, πάνε στην ομάδα του γαμπρού. Για να εστιάσουμε όμως σε εκείνα που δεν κάνουν σωστά ή […]

Όλοι ξέρουμε πώς το ένα και μοναδικό για το οποίο φημίζονται οι γαμπροί σ’ ότι αφορά την οργάνωση του γάμου τους, είναι το μπάτσελορ πάρτι. Ίσως να το οργανώνει ο κουμπάρος, αλλά και πάλι τα εύσημα για την επιτυχία, πάνε στην ομάδα του γαμπρού. Για να εστιάσουμε όμως σε εκείνα που δεν κάνουν σωστά ή δεν κάνουν καθόλου, οι περισσότεροι.

1. Ξεχνούν να αναγγείλουν το αρραβώνα
Ναι μεν οι πολύ κολλητοί του το ξέρουν πριν καν γίνει, αλλά οι υπόλοιποι φίλοι του υπάρχει κίνδυνος να δουν φωτογραφίες απ’ το ευτυχές γεγονός ξαφνικά στα social media και να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

2. Ξεπερνούν το budget λόγω βιασύνης
Μόλις ξεκινάει η οργάνωση του γάμου, θέλουν να πουν ναι σε όλα. Όχι επειδή τους αρέσει κάτι πάρα πολύ, αλλά γιατί έχουν στο μυαλό τους να ξεμπερδέψουν γρήγορα-γρήγορα απ’ την όλη διαδικασία.

3. Χάνουν σημαντικά ραντεβού με τους προμηθευτές
Το να μην σας συνοδεύουν σε αυτές τις συναντήσεις, ξεχνώντας τις ή πιστεύοντας πώς η παρουσία τους είναι περιττή, είναι λάθος. Νομίζουν ότι αρκεί η περιγραφή σας των όσων είδατε και είπατε εκεί, αλλά το μόνο που γίνεται τελικά είναι να καταλήξετε να ξαναπάτε μαζί ή να μην ξέρετε τι να αποφασίσετε. Χρειάζεται η άποψη και των δύο σε κάθε επίσκεψη.

4. Αγνοούν τη σημασία της λίστας
Δε λένε τη γνώμη τους για το τι να περιέχει η λίστα γάμου, πιστεύοντας πώς εσείς τα ξέρετε καλύτερα «τα του σπιτιού». Μεγάλο λάθος, που θα αποκαλυφθεί αργότερα όταν θα ψάχνουν το τιρμπουσόν για να ανοίξουν ένα μπουκάλι κρασί. Απλώς, δεν γίνεται να τα θυμάστε όλα εσείς.

5. Γίνονται ο γαμπρός «φάντασμα» της οργάνωσης
Ενώ εσείς πιθανώς έχετε χαθεί στον ωκεανό του Pinterest και σελίδες περιοδικών, γεμάτα από φωτογραφίες, tips και ιδέες εκείνος δεν συμμετέχει. Μπορεί να θεωρεί βολικό το να είναι παθητικός αλλά δεν είναι σωστό ούτε για εκείνον.

6. Λένε «δεν με νοιάζει, κάνε ό,τι θες»
Δεν γίνεται να παίρνετε μόνη σας σημαντικές αποφάσεις κι αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που γίνονται. Ακόμη κι όταν θεωρούν κάτι λεπτομέρεια, πρέπει να πουν τη γνώμη τους κι ας το βλέπουν εκείνοι άνευ σημασίας.

7. Θέλουν να περάσουν καταπληκτικά στο bachelor.
Eκτός του ότι κινδυνεύουν να ξυπνήσουν με hangover, πρέπει να θυμούνται πώς δεν ισχύει η διάσημη ατάκα. «Whatever happens in Vegas stays in Vegas».

8. Δεν επικοινωνούν μαζί σας τη μέρα του γάμου.
Είπαμε να μην σας δει με το νυφικό (ας κρατήσουμε την παράδοση, δεν είναι κακό) αλλά πολλές φορές ξεχνούν να τηλεφωνήσουν στην μέλλουσα σύζυγο, μήπως χρειάζεται κάτι.

9. Δεν επικοινωνούν με τους καλεσμένους τους.
Πρέπει να μάθει αν έλαβαν την πρόσκληση κι αν θα παρευρεθούν στο γάμο και τη δεξίωση. Πείτε του πώς τίποτα δεν είναι αυτονόητο και δεν πρέπει να το αφήσει στην τύχη, σε καμία περίπτωση.

10. Αμελούν να στείλουν τις ευχαριστήριες κάρτες.
Δεν σημαίνει πώς και οι νύφες το έχουμε σαν πρώτη προτεραιότητα, αλλά είναι απαραίτητο να ευχαριστήσουμε φίλους και συγγενείς που ήρθαν στο γάμο για να μοιραστούν τη χαρά μας, φέρνοντας δώρα.


gamos.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024