Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η γοητεία της χάρτινης πρόσκλησης

Η γοητεία της χάρτινης πρόσκλησης

Οι παραδοσιακές προκλήσεις είναι μια λεπτομέρεια του γάμου με πραγματικά σημαντική δυναμική. Κατά κάποιο τρόπο μαρτυρά το στυλ του γάμου αλλά και το ύφος του ζευγαριού. Γι αυτό θα δείτε άλλες με λιτό κόψιμο, διακριτικά γραφιστικά μοτίβα και περιορισμένο στις άκρως απαραίτητες πληροφορίες και κάποιες άλλες με ό,τι πιο φανταχτερό ή ιδιαίτερο παρέχει η χρωματική […]

Οι παραδοσιακές προκλήσεις είναι μια λεπτομέρεια του γάμου με πραγματικά σημαντική δυναμική. Κατά κάποιο τρόπο μαρτυρά το στυλ του γάμου αλλά και το ύφος του ζευγαριού. Γι αυτό θα δείτε άλλες με λιτό κόψιμο, διακριτικά γραφιστικά μοτίβα και περιορισμένο στις άκρως απαραίτητες πληροφορίες και κάποιες άλλες με ό,τι πιο φανταχτερό ή ιδιαίτερο παρέχει η χρωματική παλέτα και αστεία κείμενα με χαριτωμένα σχόλια.
Έπειτα, η πρόσκληση αποτελεί ένα από τα βασικά αναμνηστικά του γάμου σας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κρατούν σε ένα κουτάκι όλα αυτά τα σημαντικά «έγγραφα» ζωής: από τον έλεγχο της τετάρτης δημοτικού μέχρι την πρόσκληση σας –ειδικά αν είστε κολλητές και εκείνη η κουμπάρα.
Και κάτι ακόμη πιο σημαντικό: δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι tech maniac ούτε καν απλοί γνώστες. Η θεία Βούλα από τα Άνω Γρεβενά ποτέ δεν αντιλήφθηκε την ανάγκη να μάθει να χειρίζεται αυτό το ματσαφλάρι μόνο και μόνο για να παρευρεθεί στο γάμο σας. Καλό γενικά είναι –αν επιθυμείτε ο γάμος σας να είναι ανοιχτός –να μην περιοριστείτε στους web φίλους σας αλλά στους real life αγαπημένα σας πρόσωπα.
Όσον αφορά τα έξοδα αποστολής, αυτά μπορείτε να τα μειώσετε με την door to door παράδοση –εκτός από όσους μένουν στην επαρχία. Είναι και ένας τρόπος να συναντήσετε από κοντά και κάποιους ανθρώπους που ίσως στο γάμο να μην προλάβετε να μιλήσετε πολύ. Έτσι όλοι θα νιώθουν πραγματικά ευπρόσδεκτοι στο γάμο σας και κοντά σας. Και η «επόμενη στάση» θα είναι το τέλειο άλλοθι σας ώστε η κάθε επίσκεψη να κρατά τόσο όσο –«λοιπόν, φεύγουμε και εμείς σιγά-σιγά έχετε να πάτε Άντε, σε πολύ μακρινούς συγγενείς σας δίνουμε το ελεύθερο να δώσει τις προσκλήσεις η μητέρα σας.
Και για να μην είμαστε αποκομμένοι από τα social media και τις δυνατότητες που αυτό προσφέρει μπορείτε να τα αξιοποιήσετε για μια save the date αποστολή, μια υπενθύμιση της ημέρας του γάμου σας με κάποιο χιουμοριστικό σχόλια ή σκίτσο.
Σημείωση προς παραλήπτες: Αν η πρόσκληση που έχετε λάβει περιλαμβάνει και πρόσκληση για τη δεξίωση σίγουρα θα προϋποθέτει και μια επιβεβαίωση. Τις περισσότερες φορές μπορείτε να επιβεβαιώσετε ή να ακυρώσετε σε κινητά τηλέφωνα που το ζευγάρι σημειώνει στην πρόσκληση. Δεν είναι μια τυπική διαδικασία. Μην το παραμελήσετε. Για το ζευγάρι είναι σημνατικό καθώς ο τελικός αριθμός καλεσμένων καθορίζει το κόστος της δεξίωσης ενώ είναι και απαραίτητο στοιχείο για να μπορέσουν να οργανώσουν τις… ροτόντες, ποιος θα κάτσει και που.

gamos.gr

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024