Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα 6 λάθη που κάνουν τα ζευγάρια στα προσκλητήρια γάμων

Τα 6 λάθη που κάνουν τα ζευγάρια στα προσκλητήρια γάμων

Χάρη σε συμβουλές από επαγγελματίες, δείτε πως θα τα γλιτώσετε.

Όλγα Γιαννακοπούλου

Λάθος # 1: Το να προσπαθούμε να συμπεριλάβουμε κάθε πτυχή του γάμου στο σχεδιασμό μιας πρόσκλησης
Ενώ είναι καλό να δώσουμε ένα προσωπικό στοιχείο, όλοι γνωρίζουμε ότι τελικά «less is more». Υπήρξαν νύφες που ήταν ανένδοτες στο ότι ήθελαν να διακοσμηθεί η πρόσκληση με το μοτίβο της δαντέλας του νυφικού φορέματός τους, να προστεθούν ζωγραφιστά αρχιτεκτονικά στοιχεία του τόπου τους κι ένα ακόμη μοτίβο που βασιζόταν στην ανθοδέσμη τους, κι όλα αυτά στο ίδιο σχέδιο. Αντ ‘αυτού, συνεργαστείτε με τον τυπογράφο σας για να επιλέξετε ένα απ’ τα σχέδια μιας ήδη υπάρχουσας, ολοκληρωμένης συλλογής,
Λάθος # 2: Ορθογραφικά λάθη
Ζητήστε απ’ τους ορθογράφους φίλους σας, να διαβάσουν προσεκτικά το κείμενο πέρα απ’ την εμφάνιση της πρόσκλησης. Θα εκπλαγείτε με το τι θα μπορούσε να είναι λάθος. Κι όμως, έχει συμβεί, το να γράψει κάποιος ανορθόγραφα το όνομα του συντρόφου του, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο. Οι προσκλήσεις τυπώνονται, αποστέλλονται και δεν επιτρέπουν κανένα περιθώριο λάθους.
Λάθος # 3: Αποστολή των προσκλήσεων από εσάς τους ίδιους
Το να ετοιμάσετε και να στείλετε όλους τους φακέλους ιδιόχειρα, παίρνει πολύ χρόνο. Ζητήστε από κάποιο φίλο ή συγγενικό πρόσωπο να σας δώσει μια χείρα βοηθείας. Αν αποφασίσετε να γίνει η διαδικασία αποκλειστικά από εσάς, μην τα κάνετε όλα με μιας. Δώστε στον εαυτό σας άφθονο χρόνο για να αποφευχθούν τα όποια λάθη.
Λάθος # 4: Το να έχουν οι καλεσμένοι πολύ χρόνο για να σας απαντήσουν
Ορίστε την προθεσμία που δεν θα υπερβαίνει τις τρεις εβδομάδες αφού θα έχουν λάβει την πρόσκληση γιατί είναι πολλοί εκείνοι δυστυχώς που ξεχνούν να ανταποκριθούν. Οπότε, όσο νωρίτερα ξέρετε, τόσο το καλύτερο.
Λάθος # 5: Μεγαλύτερη παραγγελία απ’ ότι χρειάζεται
Λάβετε υπόψη ότι δεν χρειάζεται πρόσκληση για κάθε άτομο, γι’ αυτό ρίξτε μια ματιά στη λίστα των καλεσμένων σας και θα καταλάβετε σε πόσα σπίτια θα πρέπει να αποσταλούν προσκλήσεις, πριν δώσετε στον τυπογράφο σας οποιασδήποτε παραγγελία. Μπορείτε έτσι να μειώσετε την παραγγελία σας στο μισό.
Λάθος # 6: Ή δεν παραγγείλατε αρκετά
Από την άλλη πλευρά, δεν θέλετε να μην έχετε παραγγείλει την σωστή ποσότητα. Υπολογίστε τουλάχιστον 25 % περισσότερες, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετές. Για προσκλήσεις της τελευταίας στιγμής, μερικές χαμένες πριν τις δώσετε, πάντα χρειάζονται κάποιες έξτρα. Προσέξτε γιατί η διαδικασία της επανεκτύπωσης κοστίζει αρκετά χρήματα. Ζητήστε ακόμα, οπωσδήποτε, επιπλέον φακέλους, αχρείαστοι να είναι αλλά σε περίπτωση λάθους, απαραίτητοι.

gamos.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024