Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αναμνήσεις μιας ημέρας

Αναμνήσεις μιας ημέρας

ΘέτιςΠεχλιβανίδη Η µουσική έχει χαµηλώσει. Τα τραπέζια αδειάζουν, οι φίλες σας έχουν ξεφορτωθεί τα τακούνια τους, οι καλεσµένοι αποχωρούν σιγά – σιγά χαµογελαστοί. Ζεστές αγκαλιές, λίγες ευχές ακόµα, το πάρτι τελειώνει. Ένα µικρό αναµνηστικό είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετήσετε γλυκά τους αγαπηµένους σας. Where and when Τα αναµνηστικά τοποθετούνται συνήθως στα τραπέζια για […]

ΘέτιςΠεχλιβανίδη

Η µουσική έχει χαµηλώσει. Τα τραπέζια αδειάζουν, οι φίλες σας έχουν ξεφορτωθεί τα τακούνια τους, οι καλεσµένοι αποχωρούν σιγά – σιγά χαµογελαστοί. Ζεστές αγκαλιές, λίγες ευχές ακόµα, το πάρτι τελειώνει. Ένα µικρό αναµνηστικό είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετήσετε γλυκά τους αγαπηµένους σας.
Where and when

Τα αναµνηστικά τοποθετούνται συνήθως στα τραπέζια για κάθε καλεσµένο ξεχωριστά. Εναλλακτικά µπορείτε να έχετε καλάθια µε τα δωράκια στην έξοδο ή να έχετε αναθέσει σε κάποιον να τα µοιράσει πριν ο κόσµος αρχίσει να αποχωρεί. Φροντίστε µόνο να έχετε προµηθευτεί αρκετά ώστε να φτάσουν και για τους απόντες.

Το πάρτι συνεχίζεται
… σε ένα µουσικό CD µε τα αγαπηµένα σας τραγούδια, µια συλλογή από τα κοµµάτια που ακούστηκαν στο πάρτι σας ή απλώς µια ιδιαίτερη και ευχάριστη επιλογή που θα φτιάχνει
τη µέρα των αγαπηµένων σας φίλων.
Η ιδέα είναι αρκετά διαδεδοµένη και η επιτυχία της οφείλεται στο ότι το CD είναι ένα οικονοµικό αλλά άκρως προσωπικό δώρο που φτιάχνεται εύκολα και φυσικά όλοι θα µπουν στη διαδικασία να το ακούσουν τουλάχιστον µία φορά. Όµως το να βάλετε στο εξώφυλλο φωτογραφία σας ενώ τρέχετε στο ηλιοβασίλεµα µε φόντο το φοίνικα θα ήταν κάπως κακόγουστο.
Του κουτιού
Τα κουτάκια που θα αφήσετε στο τραπέζι των καλεσµένων σας µπορούν να περιέχουν σπίρτα, καραµέλες, σαπουνάκια για το σπίτι, σοκολατάκια, κοχύλια (αν ο γάµος είναι καλοκαίρι), ακόµα και άλατα µπάνιου. Οι ιδέες ανεξάντλητες τόσο για το περιεχόµενο όσο και για το σχέδιο των κουτιών.
Κρεµαστοί τύποι
Τα µπρελόκ είναι µια ιδέα πάνω στην οποία µπορείτε να εξαντλήσετε τη δηµιουργικότητά σας. Εκτός από τα κλασικά σύµβολα του γάµου ή τις καρδιές, µπορείτε να παίξετε και µε µια πιο προσωπική προσέγγιση. Ένα καράβι αν γνωριστήκατε καλοκαίρι, ένα τριαντάφυλλο αν βγήκατε πρώτη φορά ραντεβού στο Rose Bud, ακόµα και τα αγαπηµένα σας καρτούν. Μπορείτε να εµπνευστείτε από τα πάντα, αρκεί τα ονόµατά σας να φαίνονται διακριτικά πάνω στα αντικείµενα.
Στη φωτιά
Μικρά, γυάλινα κηροπήγια για ρεσό στολίζουν τα τραπέζια της δεξίωσης. Ένα για κάθε καλεσµένο. Πάνω τους γραµµένα διακριτικά τα ονόµατα του γαµπρού και της νύφης, η ηµεροµηνία και ο τόπος του γάµου. Η ιδέα είναι απλή ενώ στους καλεσµένους σας θα µείνει κάτι όµορφο και χρηστικό για το σπίτι. Αν θέλετε κάτι ακόµα πιο πρακτικό, ένας αναπτήρας µε ανάλογο σχέδιο ή απλώς τα αρχικά σας είναι πάντα µια εναλλακτική ακόµα και για τους µη καπνιστές.
Σε βλέπω στο ποτήρι µου
Οι κούπες ή και τα ποτήρια (ακόµα και αυτά που προορίζονται για σφηνάκια) είναι πάντα ένα όµορφο αναµνηστικό, άλλωστε είναι από τα σουβενίρ που διαλέγετε συχνά όταν πηγαίνετε ταξίδι. Μπορείτε πάντα να αναθέσετε την εκτέλεση της ιδέας σας σε κάποιο εργαστήριο και αυτό που θα προσφέρετε να είναι sur mesure.
Η µάχη των φύλων
Μπορείτε να φτιάξετε ξεχωριστά δώρα για τους άνδρες και τις γυναίκες. Οι κυρίες εκτιµούν πάντα ένα κόσµηµα, ακόµα κι ένα απλό βραχιόλι φτιαγµένο από κλωστή στις αποχρώσεις του γαµήλιου ντεκόρ µε ένα ή δύο charms. Πιο πρακτικοί, οι κύριοι θα νιώσουν καλυµµένοι µε ένα µικρό τιρµπουσόν, για παράδειγµα.
Στο πέτο
Μία ακόµα πρωτότυπη ιδέα για αναµνηστικά είναι οι κονκάρδες. Μικρές, µεγάλες, µπορείτε να φτιάξετε και δύο ή τρία σχέδια για να διαλέξουν οι καλεσµένοι. Παίξτε µε τα χρώµατα, τα σύµβολα και τα συνθήµατα και σίγουρα θα καταλήξετε σε αρκετές καλές ιδέες µε θέµα το γάµο (σας).
Candy, candy
Εκτός από τα µικρά δωράκια, οι καλεσµένοι εκτιµούν πάντα και τη δυνατότητα να πάρουν κάτι γευστικό για το σπίτι. Μπορείτε να τους προσφέρετε, εκτός από τα κουφέτα, ένα µικρό κέικ (ιδανικό για το επόµενο πρωί) ή την τοπική λιχουδιά (αν παντρεύεστε στην επαρχία ή σε νησί). Ακόµα και αν έχουν φύγει χορτασµένοι, θα εκτιµήσουν το δώρο σας λίγο αργότερα.
Shoot me!
Δεν υπάρχει πιο άµεσο και εύγλωττο αναµνηστικό από τις φωτογραφίες. Όµως µέχρι να εµφανιστούν οι «επίσηµες» του φωτογράφου οι περισσότεροι καλεσµένοι θα έχουν ξεχάσει να αναζητήσουν τα δικά τους αντίτυπα. Με µια fan page του γάµου στο Facebook, όπου τόσο εσείς όσο και οι φίλοι σας θα ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο από τις δικές σας κάµερες που θα συνοδεύονται από τα ανάλογα σχόλια, το πάρτι θα συνεχιστεί για αρκετές µέρες.

gamos.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024