Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hey, mr. DJ

Hey, mr. DJ

Θέτις Πεχλιβανίδη Φουστάνια τινάζονται στον αέρα, τακούνια χτυπούν στο ρυθµό, γραβάτες χαλαρώνουν και σακάκια ξεκουµπώνονται για µεγαλύτερη άνεση κινήσεων. Ακόµα κι εκείνοι που συνήθως παρακολουθούν καθισµένοι στα τραπέζια βρίσκονται στην πίστα. Το µυστικό κάθε πετυχηµένου πάρτι είναι η µουσική. God is a dj Η συνηθισµένη επιλογή είναι ενός dj από εκείνους που παίζουν επαγγελµατικά σε […]

Θέτις Πεχλιβανίδη

Φουστάνια τινάζονται στον αέρα, τακούνια χτυπούν στο ρυθµό, γραβάτες χαλαρώνουν και σακάκια ξεκουµπώνονται για µεγαλύτερη άνεση κινήσεων. Ακόµα κι εκείνοι που συνήθως παρακολουθούν καθισµένοι στα τραπέζια βρίσκονται στην πίστα. Το µυστικό κάθε πετυχηµένου πάρτι είναι η µουσική.
God is a dj
Η συνηθισµένη επιλογή είναι ενός dj από εκείνους που παίζουν επαγγελµατικά σε γάµους και συνήθως ακολουθούν ένα συγκεκριµένο και «ασφαλές» πρόγραµµα. Η αµοιβή του θα φτάνει τα 300 ευρώ περίπου. Εάν ο χώρος που επιλέξατε δεν διαθέτει ηχητικό εξοπλισµό υπολογίστε περί τα 400 ευρώ επιπλέον για ενοικίαση των µηχανηµάτων. Το πιθανότερο είναι ότι εκείνος έχει στο µυαλό του να ξεκινήσει παίζοντας το Careless Whisper και κάποια στιγµή να το γυρίσει στα λαϊκά και τα δηµοτικά τραγούδια. Επειδή όµως η µουσική είναι εκείνη που θα δώσει τον τόνο στο πάρτι σας, καλό είναι να φανείτε αυστηρή όσον αφορά το τι θέλετε να ακουστεί. Φροντίστε να συνεννοηθείτε για τα είδη της µουσικής που προτιµάτε και επιµείνετε στις επιθυµίες σας – ειδικά αν θέλετε να αποκλείσετε τα ελληνικά, τα λάτιν και µουσική από τα ’80s. Ετοιµάστε µια λίστα µε τα κοµµάτια που θέλετε οπωσδήποτε να ακούσετε ή καλύτερα µε όσα αποκλείονται διά ροπάλου από το ρεπερτόριό σας και κανονίστε από πριν το αν θα επιτρέψετε στους καλεσµένους να κάνουν τις δικές τους παραγγελιές.
Ο δικός σας άνθρωπος
Αν έχετε πολύ συγκεκριµένα µουσικά γούστα, ένας φίλος σας ή ο dj που παίζει µουσική στο µπαράκι όπου συχνάζετε ίσως είναι η καλύτερη επιλογή για να χορέψετε εγγυηµένα και να εξασφαλίσετε ότι θα ακούσετε τα αγαπηµένα σας κοµµάτια. Η ατµόσφαιρα θα είναι σίγουρα πιο ζεστή και λιγότερο απρόσωπη από τις κλασικές επιλογές, ενώ δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο δικός σας άνθρωπος µπορείτε να ελπίζετε ότι θα σας κάνει καλύτερη τιµή, ενώ η παρέα σας δεν πρόκειται να γκρινιάξει ούτε στιγµή αφού η συνταγή θα είναι δοκιµασµένη.
Μία από τις ωραιότερες επιλογές είναι επίσης αυτή ενός αγαπηµένου συγκροτήµατος ή κάποιας µπάντας που παίζει ζωντανά µουσική. Αν θέλετε να οργανώσετε κάτι τέτοιο φροντίστε να κλείσετε εγκαίρως το γκρουπ της προτίµησής σας ώστε να µην προγραµµατίσει άλλο live την ηµεροµηνία του γάµου σας. Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία µαζί τους µέσω myspace. com ή κάποιου προσωπικού site, αν υπάρχει, και να κανονίσετε τις λεπτοµέρειες. Ανάλογα µε το ύφος του γάµου σας θα επιλέξετε και τη µουσική υπόκρουση – αν είστε, π. χ., υπέρµαχος της λιτής πολυτέλειας µπορείτε να επιλέξετε µια τζαζ µπάντα τεσσάρων ατόµων, η οποία θα σας κοστίσει περίπου 1.500 ευρώ, ή έναν πιανίστα για πιο ατµοσφαιρικές καταστάσεις. Σε µια τέτοια περίπτωση προνοήστε ώστε ο χώρος να είναι κατάλληλος για να εµφανιστεί η µπάντα. Επιπλέον θα πρέπει να υπολογίσετε και χρόνο για το απαραίτητο σάουντρακ.
Τοp 10
Τραγούδια για τον πρώτο χορό
1. Το τυχερό µου αστέρι – Κωνσταντίνος Βήτα και Γιάννης Παλαµίδας
2. Say a Little Prayer – Aretha Franklin
3. Kissing you – Des’ree
4. Make my Day – Waldeck
5. Let me Put my Love into you – AC/DC
6. Sexual Healing – Marvin Gaye
7. It’s Good to be in Love – Frou Frou
8. Beautiful – Moby
9. Rome Wasn’t Built in a Day – Morcheeba
10. Angel – Robbie Williams

gamos.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024