Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
7 πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά τον αρραβώνα

7 πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά τον αρραβώνα

Μια συναρπαστική περίοδος για σας και τον αρραβωνιαστικό σας, ξεκινά κι από τη στιγμή που αρραβωνιάζεται κανείς, ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα. Έχετε πολλά να κάνετε πια, γι αυτό οργανωθείτε: 1. Ενημερώστε πρώτα τηλεφωνικά συγγενείς και φίλους για τα νέα σας. Πρέπει να τα μάθουν από εσάς κι όχι απ’ τα social media που θα […]

Μια συναρπαστική περίοδος για σας και τον αρραβωνιαστικό σας, ξεκινά κι από τη στιγμή που αρραβωνιάζεται κανείς, ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα. Έχετε πολλά να κάνετε πια, γι αυτό οργανωθείτε:

1.
Ενημερώστε πρώτα τηλεφωνικά συγγενείς και φίλους για τα νέα σας. Πρέπει να τα μάθουν από εσάς κι όχι απ’ τα social media που θα ποστάρετε φωτογραφίες απ’ τον αρραβώνα για να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας.

2. Ανοίξτε ένα λογαριασμό στο Pinterest (εάν δεν έχετε ήδη ένα). Υπάρχουν άπειρες ιδέες που εμπνέουν τα μελλόνυμφα ζευγάρια για να τον χρησιμοποιήσουν για την οργάνωση του γάμου τους.

3. Δημιουργείστε μια ιστοσελίδα του δικού σας μελλοντικού γάμου και μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, φωτογραφίες, πληροφορίες για σας ακόμη και να τους προσκαλέσετε μέσα από εκεί. Υπάρχουν δωρεάν και επί πληρωμή υπηρεσίες για να διαλέξετε.

4. Συζητήστε με τον αρραβωνιαστικό σας, για το αν θα χρειαστείτε διοργανωτή γάμων. Σκεφτείτε πόσο ελεύθερο χρόνο θα κερδίσετε κατά τη διάρκεια του αρραβώνα σας αν προσλάβετε ένα χέρι βοήθειας.

5. Αρχίστε να σκέφτεστε από πολύ νωρίς το budget σας γιατί είναι πολύ σημαντικό να δείτε πως περίπου θα μοιράσετε τα χρήματα πριν καν βγείτε στην αγορά Δεν πρέπει άλλωστε, απ’ την αρχή να ξέρετε πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε για το νυφικό σας;

6. Ξεκινήστε να συζητάτε τη λίστα των καλεσμένων που αρχικά θα είναι προσωρινή. Ζητήστε απ’ τους γονείς σας να ετοιμάσουν μία, επίσης. Πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό των ατόμων έστω και στο περίπου για να βλέπετε και κατάλληλους χώρους.

7. Αφού δεχθείτε τα πρώτα «Συγχαρητήρια, για τον αρραβώνα σας», να περιμένετε και την ερώτηση «Πότε παντρεύεστε;» Eίναι κλισέ και λίγο αστείο, το ότι ο κόσμος αρχίζει την ερώτηση αυτή, μια ώρα μετά τον αρραβώνα. Αντί να ενοχληθείτε, να είστε προετοιμασμένοι κι έτοιμοι να δώσετε κάποια αόριστη, αλλά συγκεκριμένη απάντηση, όπως «σκεφτόμαστε τον επόμενο χειμώνα» ή «Μάλλον στις αρχές του επόμενου χρόνου». Οι άνθρωποι θέλουν να αισθάνονται σαν να είναι μέρος του προγραμματισμού του γάμου σας και τους αρέσει να νιώθουν συνδεδεμένοι με το πρόσφατα αρραβωνιασμένο ζευγάρι.

gamos.gr

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024