Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
6 tips για τους καλεςμένους που θα μείνουν σε ξενοδοχείο

6 tips για τους καλεςμένους που θα μείνουν σε ξενοδοχείο

...

Παντρεύεσαι λοιπόν, στην Αθήνα, αλλά έχεις συγγενείς που έρχονται από μακριά. Κι επειδή δεν είναι μόνο στους εκτός έδρας γάμους που καλεσμένοι χρειάζονται καταλύματα, καλό κι ευγενικό θα ήταν να ενδιαφερθείς για τη διαμονή τους. Δίνοντάς τους επιλογές ξενοδοχείων ή κάνοντας εσύ κρατήσεις σε δωμάτια θα τους βοηθήσεις πάρα πολύ. Ακόμη και έκπτωση μπορείς να πετύχεις αν τακτοποιήσεις όλους τους καλεσμένους στο ίδιο ξενοδοχείο. Πριν όμως ξεκινήσεις τις κρατήσεις, ακολούθησε αυτές τις έξι συμβουλές:

1. Προχώρα με σχέδιο
Η αναμονή μέχρι την τελευταία στιγμή για δωμάτια ξενοδοχείου μπορεί να φέρει προβλήματα. Τα ξενοδοχεία κλείνονται νωρίς κι ειδικά σε γιορτές, Σαββατοκύριακα και τριήμερα. Ξεκινήστε την έρευνα και τις επαφές μαζί τους για να κάνεις κρατήσεις το συντομότερο δυνατό.

2. Πολλαπλές επιλογές
Μπορείς να προσφέρουν στους επισκέπτες δύο – τρεις επιλογές ξενοδοχείων με διαφορετικές τιμές, έτσι ώστε να ταιριάζου με τον προϋπολογισμό τους. Προσπαθήστε αυτά τα ξενοδοχεία να κοντά μεταξύ τους (αν είναι δυνατόν) για κάθε συντονισμένη μεταφορά που θα αποφασίσετε να κάνετε.

3. Ενημέρωση νωρίς
Όταν οι καλεσμένοι πάρουν στα χέρια τους τις προσκλήσεις, ίσως να είναι αργά. Πρέπει να ξέρουν νωρίτερα, επειδή θα χρειαστεί να ψάξουν για εισιτήρια και καταλύματα. Όσο νωρίτερα λοιπόν, μπορείς να τους ενημερώσεις και για τα δωμάτια του ξενοδοχείου, τόσο το καλύτερο. Δώσε τους αρκετό χρόνο, έτσι ώστε να μπορέσουν να κλείσουν ένα δωμάτιο στο συγκρότημα του ξενοδοχείου σας και να πετύχετε μια καλή τιμή.

4. Η έξτρα χρέωση
Συζήτησε προκαταβολικά με το ξενοδοχείο σχετικά με τις κρατήσεις των δωματίων και μέχρι πότε πρέπει να αποσταλούν τα χρήματα και τι θα συμβεί αν γίνουν ακυρώσεις.

5. Το check in και το check out
Δες αν το ξενοδοχείο μπορεί να αλλάξει λίγο τους κανονισμούς του, αν χρειαστεί και να φιλοξενήσει τους καλεσμένους του γάμου σου σε διαφορετικές check in και check out ώρες.

6. Δύο σημεία επαφής
Επειδή τα μέλη του προσωπικού αλλάζουν και στα ξενοδοχεία κι ειδικά αν έχεις κάνει μια πρώτη επαφή μαζί τους περισσότερο από ένα χρόνο πριν από το γάμο, βεβαιώσου πώς υπάρχει ένα δεύτερο πρόσωπο έτσι ώστε να μπορεί να εγγυηθεί την κράτηση των δωματίων. Έτσι, ακόμη κι αν ο υπάλληλος που εργάζεται εκεί, φύγει πριν γίνει ο γάμος σου.

gamos.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024