Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 ερωτήσεις για τη wedding planner σου

5 ερωτήσεις για τη wedding planner σου

...

1.Διαθεσιμότητα
Δεν αρκεί να έχει ελεύθερο πρόγραμμα λίγες μέρες πριν την ημερομηνία του γάμου αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Με λίγα λόγια, αν έχει την ίδια ημερομηνία άλλους 5 γάμους ίσως να μην μπορέσεις να απολαύσεις τη αμέριστη προσοχή της. Σίγουρα δεν θα είσαι η μοναδική πελάτισσα σας αλλά έχει σημασία να μην είναι και overbooked.

2.Κόστος-Υπηρεσίες
Να είσαι από την αρχή συγκεκριμένη σε αυτά που θες να σου προσφέρει ώστε να μπορεί και εκείνη να είναι πιο συγκεκριμένη στο τελικό budget της προσφοράς της. Πέρα από το οικονομικό κομμάτι, καλό είναι να ξέρετε τι θα αναλάβει εκείνη ώστε και εσύ εγκαίρως να δρομολογήσεις όλα τα υπόλοιπα. Αντίστοιχα, να είσαι και εσύ συγκεκριμένη στον προϋπολογισμό σου ώστε να ξέρει και εκείνη τι μπορεί να κάνει και αν έχει νόημα να σας αναλάβει.

Ζήτησε τον πιο συμβατικό αλλά και με τον πιο εναλλακτικό γάμο που έχει διοργανώσει ώστε να δεις όλες τις εναλλακτικές


3.Δείγμα δουλειάς
Δεν είναι κακό να ζητήσεις υλικό από παλαιότερες δουλειές της. Είναι ένας ακόμη τρόπος να διαμορφώσεις μια εικόνα για την αισθητική της αλλά και το εύρος της δημιουργικότητας της. Ακόμη καλύτερα θα ήταν να βλέπατε αν έχει διοργανώσει κάποιον άλλον γάμο στο ίδιο κτήμα, ξενοδοχείο ή αίθουσα δεξιώσεων που θα πραγματοποιηθεί και ο δικός σας γάμος. Ζήτησε τον πιο συμβατικό αλλά και με τον πιο εναλλακτικό γάμο που έχει διοργανώσει ώστε να δεις όλες τις εναλλακτικές.

4.Συνεργάτες
Έχει μεγάλη σημασία να γνωρίζεις με ποιους προμηθευτές – catering, μπάρμαν, dj, ανθοπωλεία, φωτογράφο κτλ – συνεργάζεται για να διαμορφώσεις και εσύ μια εικόνα για την ποιότητα των υπηρεσιών που θα λάβεις.

5.Επικοινωνία-συναντήσεις
Καλό είναι να ρωτήσεις με ποιον τρόπο προτιμά να επικοινωνεί μαζί σου – mail, τηλέφωνα, ραντεβού ώστε να ξέρεις και εσύ τον χρόνο που πρέπει να της αφιερώσεις και να οργανώσεις αντίστοιχα το δικό σου πρόγραμμα.

gamos.gr

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024