Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
7 tips για να ενθουσιάσετε τους καλεσμένους σας

7 tips για να ενθουσιάσετε τους καλεσμένους σας

...

7 σημεία που θα βοηθήσουν πρακτικά τους καλεσμένους σας και θα ανεβάσουν το κέφι τους αναδεικνύοντας σας στους καλύτερους «οικοδεσπότες»

1. Ένα κατατοπιστικό site
Αυτό ειδικά αν πρόκειται να κάνετε έναν γάμο εκτός έδρας, αλλά και όντως της πόλης σε περίπτωση που έχετε καλεσμένους από επαρχία. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ακριβείς οδηγίες για την πρόσβαση στην εκκλησία και τον χώρο δεξίωσης αλλά και links με γενικές, χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή του γάμου (εστιατόρια, καταλύματα κτλ). Σημειώστε και την λίστα γάμου ή το λογαριασμό τραπέζης σε περίπτωση που κάποιος χάσει ή ξεχάσει το προσκλητήριο.

2. Ένα δωράκι!
Η «αμερικανιά» του welcome bag μπορεί να βρει και στην δική μας παράδοση την εφαρμογή του με αγαπημένα χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, μέλι, σιροπιαστά γλυκάκια… Όταν θα δώσετε ένα τέτοιο βαζάκι εκφράζοντας το ευχαριστώ σας στους καλεσμένους σας θα το εκτιμήσουν πολύ και θα τους εκπλήξετε ευχάριστα.

3. Ένα ποτηράκι ακόμη
Το καλό ποτό – είτε έχετε open bar είτε όχι – είναι σημαντικός παράγοντας για να φουντώσει το κέφι. Όλοι θέλουμε λίγο αλκοόλ για να χαλαρώσουμε και να αφεθούμε στον ρυθμό της μουσικής. Ειδικά όταν βρούμε και το αγαπημένο μας κοκτέιλ, η βραδιά προμηνύεται μεγάλη!

4. Χορτάτο αρκούδι
Το catering μοιάζει να μονοπωλεί στις κριτικές και στη χαρά των καλεσμένων! Η ποικιλία αλλά και η γεύση-ποιότητα των φαγητών που θα προσφέρετε θα φτιάξει σίγουρα το κέφι των καλεσμένων σας και θα σας ευχαριστήσουν χίλιες φορές. Η ισορροπία είναι η καλύτερη επιλογή: ούτε μόνο κρέατα ούτε μόνο σαλάτες, μια σωστή μείξη θα αφήσει όλους απόλυτα ικανοποιημένους.

5. Let’s dance
Το ξέρουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο και περίπλοκο αλλά η play list του πάρτι παίζει καθοριστικό ρόλο. Αφιερώστε χρόνο με το dj να ετοιμάσετε όσο τον δυνατόν πιο κεφάτη συλλογή ώστε το κέφι να μην μειωθεί παρά τις πρώτες πρωινές ώρες!

6. Καθαριότητα
Είναι κάτι που το ξεχνάμε όταν κάνουμε τις όλες συνεννοήσεις με το χώρο δεξίωσης αλλά είναι πολύ σημαντικό: η καθαριότητα στις τουαλέτες. Επιβεβαιώστε ότι θα υπάρχει συνέχεια ένας υπεύθυνος καθαριότητας – ειδικά αν έχετε πολλούς καλεσμένους – ώστε κανείς να μην νιώσει δυσάρεστα όταν επισκεφθεί την τουαλέτα, ακόμη και προς το τέλος του πάρτι. Ζητήστε και έξτρα πράγματα αν θέλετε και αν μπορούν να διαθέσουν, όπως μωρομάντηλα ή κρέμα χεριών.

7. Εσείς οι ίδιοι
Δυστυχώς, πολλά ζευγάρια το ξεχνάνε αλλά το δικό τους χαμόγελο και η δική τους η χαρά είναι αυτά που ενεργοποιούν και τους καλεσμένους. Αφήστε πίσω σας το άγχος και την κούραση και απολαύστε την κάθε στιγμή του Μυστηρίου και της δεξίωσης. Παρασύρετε εσείς οι ίδιοι τους καλεσμένους σας!

(Φωτό.: MINDART PHOTOGRAPHY)

gamos.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024