Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
6 ανεπιθύμητοι τύποι καλεσμένων ατόμων

6 ανεπιθύμητοι τύποι καλεσμένων ατόμων

...

1.Τους «B listers»: Καθώς κάνεις τη λίστα καλεσμένων, ξεχώρισε αυτούς που θες οπωσδήποτε στο γάμο και τη δεξίωση και αυτούς που η παρουσία τους δε θα αλλάξει δραστικά κάτι. Άτομα που δεν είστε και κολλητές φίλες ή άτομα που κάποτε ήσασταν κολλητές φίλες αλλά η άτιμη η ζωή σας χώρισε, δεν είναι απαραίτητο να έρθουν στη δεξίωση. Επίσης μη το δεις τύπου «υποχρέωση» αν πήγατε στο δικό τους γάμο πριν χρόνια και τέλος πάντων , άτομα που έχεις ελαχιστοποιήσει τις επαφές ή δε μιλάτε πια, δεν χρειάζεται να τα καλέσεις.
Ας μη γελιόμαστε, είναι έξοδα. Δεν προτιμάτε να τα κάνετε για τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπάτε και θέλετε να είναι κοντά σας αυτή τη σημαντική στιγμή;

2.Τους πρώην: Αν ο πρώην σου δεν είναι ο καλύτερος σου φίλος πια, δεν υπάρχει κανένας λόγος να έρθει. Ειδικά αν το έτερον ήμισυ δε νιώθει άνετα με αυτό. Όχι τόσο γιατί είναι μέρος του παρελθόντος (όλοι έχουμε άλλωστε), αλλά γιατί σίγουρα αν χορέψετε μαζί, το έτερον ήμισυ θα μπουκωθεί με τα ορεκτικά από τα νεύρα του και δε θα είναι και τόσο χαρούμενο.
Αν ο πρώην σας είναι καλός σας φίλος πια, και μόνο αυτό, και ο σύντροφος σας δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα, τότε why not?

Το να λες ένα «καλημέρα» και μία «καληνύχτα» δεν είναι κριτήριο φιλίας. Οπότε αν η σχέση σας περιορίζεται στα τυπικά μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς.

3. Τον εργοδότη σου: Μπορεί να φαίνεται λίγο άβολο να μην το καλέσεις, αλλά και εδώ εξαρτάται από τη σχέση που έχετε. Αν πχ. δουλεύεις σε πολυεθνική που οι εργοδότες δεν πολυμιλάνε με τους υπαλλήλους, τότε ναι δε χρειάζεται. Αν όμως είσαι σε μία εταιρεία με 5-6 άτομα προσωπικό που είστε μαζί όλη την ημέρα και κάνετε και καλή παρέα, τότε αξίζει ένα παραπάνω προσκλητήριο. Για τους συναδέλφους ισχύει το ίδιο.

4. Συγγενείς ή γνωστούς με άσχημη ιστορία σε πάρτι: Η μέρα του γάμου πρέπει να είναι όσο το λιγότερο στρεσογόνα γίνεται. Αν έχεις να ανησυχείς και για τη θεία Μαριγώ που όταν πίνει φωνάζει, τότε άσε το προσκλητήριο στην άκρη καλύτερα. Δε θες εκείνη την ημέρα να τρέχεις να διαχειριστείς μία τέτοια κρίση στο πάρτι σου.

5. Μακρινούς συγγενείς: Μπορεί το αίμα νερό να μη γίνεται, όμως αν έχεις να τη δεις από τα 5 που σε ταχτάριζε στα πόδια της, τότε μάλλον μπορείς να το ξανασκεφτείς. Ο γάμος είναι μία γιορτή για το ζευγάρι και σίγουρα δε θες άτομα που μοιράζεστε μόνο ένα επώνυμο και ίσως ούτε καν αυτό.

6. Γείτονες: Το να λες ένα «καλημέρα» και μία «καληνύχτα» δεν είναι κριτήριο φιλίας. Οπότε αν η σχέση σας περιορίζεται στα τυπικά και δεν έχετε βγει ούτε για ένα καφέ μαζί, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς.

gamos.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024