Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο γάμος του σέξι Άνταμ Λεβίν

Ο γάμος του σέξι Άνταμ Λεβίν

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas Ο 35χρονος τραγουδιστής των «Maroon 5» και μοντέλο, Άνταμ Λεβίν, παντρεύτηκε την 25χρονη αρραβωνιαστικιά του Μπεχάτι Πρίνσλοου το Σάββατο στο Flora Farms στο Los Cabos (Μεξικό) μπροστά στην οικογένειά τους και στους περίπου 275 φίλους τους, ανάμεσα στους οποίους ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, το μοντέλο Coco Rocha, ο James Valentine και […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Ο 35χρονος τραγουδιστής των «Maroon 5» και μοντέλο, Άνταμ Λεβίν, παντρεύτηκε την 25χρονη αρραβωνιαστικιά του Μπεχάτι Πρίνσλοου το Σάββατο στο Flora Farms στο Los Cabos (Μεξικό) μπροστά στην οικογένειά τους και στους περίπου 275 φίλους τους, ανάμεσα στους οποίους ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, το μοντέλο Coco Rocha, ο James Valentine και ο Jesse Carmichael, ο σεφ Thomas Keller, ο Ray Romano και ο George Clooney.
Η νύφη φορούσε ένα custom-made φόρεμα Marchesa με μακρύ πέπλο το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες το αντικατέστησε στην δεξίωση με ένα άλλο σέξι, μακρύ λευκό φόρεμα.
Κουμπάρος του ζευγαριού είναι ο πολύ καλός φίλος του Λεβίν, Jonah Hill ο οποίος έκανε συνεχώς αστεία αλλά σε ιδιαίτερες στιγμές ήταν πραγματικά γλυκός και στοργικός.
Πηγή του περιοδικού People αναφέρει ότι όλοι οι καλεσμένοι έδειχναν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους και συμμετείχαν με κέφι στη χαρά του λαμπερού ζευγαριού.
Τον Μάρτιο ο Λεβίν διασκέδασε με 50 καλούς του φίλους στο μπάτσελορ πάρτι του στο Palms Casino Resort στο Λας Βέγκας δηλώντας όμως «αρκετά πάρτι έχω απολαύσει. Είμαι έτοιμος να αφοσιωθώ στην Πρίνσλοου».

gamos.gr

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024