Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα μυστικά του Tζεφ Mπρίτζες για ευτυχισμένο και μακροχρόνιο γάμο

Τα μυστικά του Tζεφ Mπρίτζες για ευτυχισμένο και μακροχρόνιο γάμο

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas Πρόσφατα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά με την επιτυχία και τη σταθερότητα του γάμου του με τη Susan Geston, ο οποίος καλά κρατεί από το 1977. Γνωστός για το χιούμορ και την εξυπνάδα του συνόψισε τη συνταγή της ευτυχίας εντός τριών βασικών προϋποθέσεων. 1. Αγαπώ σημαίνει στηρίζω «Η βιομηχανία […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Πρόσφατα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά με την επιτυχία και τη σταθερότητα του γάμου του με τη Susan Geston, ο οποίος καλά κρατεί από το 1977. Γνωστός για το χιούμορ και την εξυπνάδα του συνόψισε τη συνταγή της ευτυχίας εντός τριών βασικών προϋποθέσεων.
1. Αγαπώ σημαίνει στηρίζω
«Η βιομηχανία του θεάματος είναι σκληρή με τις σχέσεις. Πάντα πίστευα ότι η γυναίκα μου αξίζει παραπάνω εύσημα για τον ευτυχισμένο μας γάμο. Δεν θα μπορούσα να κάνω ό, τι κάνω χωρίς την δική της υποστήριξη. Πριν το γάμο μας βγαίναμε για δυο χρόνια. Από τότε δεν έχουμε πάψει στιγμή να υποστηρίζουμε, να ενθαρρύνουμε και να συμβουλεύουμε ο ένας τον άλλον».
2. Τα μικρά καθημερινά, είναι τα σπουδαία
«Το πιο δύσκολο πράγμα κατά τη παραγωγή μιας ταινίας είναι το γεγονός ότι είσαι μακριά από την οικογένεια σου. Αυτό που προσπαθούσα είναι να τηλεφωνώ καθημερινά και να αφιερώνω χρόνο να μαθαίνω τι συμβαίνει στη ζωή της και αντίστοιχα να της πω και τα δικά μου νέα. Η απόσταση αλλά και οι γρήγοροι καθημερινοί ρυθμοί μπορεί να αλλοιώσουν τους δεσμούς ενός ζευγαριού. Μην υποτιμάτε ούτε τα μικρά, ασήμαντα κουτσομπολιά της ημέρας. Μπορούν ακόμη και αυτά να διατηρήσουν την επικοινωνία σας. Η συζήτηση είναι σημαντική για την υγεία της σχέσης σας».
3. Η αγάπη πάνω απ΄ όλα
«Μπορεί να θεωρείται δεδομένο αλλά συχνά ξεχνάμε την πραγματική ουσία της αγάπης, τα στοιχεία αυτά που συνθέτουν την ουσιαστική και δυναμική αγάπη: ειλικρίνεια, κατανόηση, ευγένεια, καλοσύνη κτλ. Αλλά κυρίως και η συνεχή προσωπική προσπάθεια μας να τα εξελίσσουμε όλα αυτά γιατί όλοι έχουμε τη φωτεινή και σκοτεινή πλευρά μας, τις καλές και κακές στιγμές μας. Αυτό ίσως είναι και που πρέπει να κατανοήσουμε, ότι ο καθένας μας έχει τις στιγμές του, να ξέρουμε πότε να υποχωρούμε, πότε να περιμένουμε, πότε να συγχωρούμε. Και όλα αυτά πετυχαίνουν αν αγαπάμε πραγματικά, βαθιά και ουσιαστικά».

gamos.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024