Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
DIY ρομαντικός γάμος στην εξοχή

DIY ρομαντικός γάμος στην εξοχή

H Σάρα κι ο Κρις ήθελαν εξ αρχής ο γάμος τους να αντανακλά τον έρωτά τους. Το πέτυχαν με τη γλυκιά ατμόσφαιρα, DIY και vintage στοιχεία, συνθέτοντας έτσι έναν πανέμορφο αλλά οικονομικό γάμο.

Όλγα Γιαννακοπούλου Φωτό: Christie Graham Photography

Καλλιτέχνες και οι δύο, η Σάρα makeup artist κι ο Κρις εικονογράφος, διακόσμησαν το γάμο τους με πολλά DIY στοιχεία. Με αυτόν τον τρόπο και πέτυχαν την ιδανική ατμόσφαιρα με το πολύ προσωπικό τους στυλ και εξοικονόμησαν χρήματα. Οι ιδέες τους, καταπληκτικές και ξεχωριστές είναι η καλύτερη απόδειξη πως για ένα επιτυχημένο γάμο καμιά φορά αρκούν καλή διάθεση και όρεξη για δημιουργία.
Πάρτε το καλό παράδειγμα από αυτό το ζευγάρι, που μας προτρέπει να «κλέψουμε» απλές κι όμορφες ιδέες και να εμπνευστούμε από το γάμο τους.
Διάφορα βάζα, κηροπήγια, μπουκάλια, σερβίτσια και κανάτες, αγοράστηκαν για το νέο τους σπίτι και άλλα τα δανείστηκαν από φίλους, για να αποτελέσουν ντεκόρ αλλά και ως χρηστικά αντικείμενα. Τραβέρσες αντί για τραπεζομάντιλα, από κομμένες σε λουρίδες οικονομικές δαντελένιες κουρτίνες, αφήνοντας το ξύλο της επιφάνειας ακάλυπτο. Μια παλιά πόρτα βαμμένη με μπογιά μαυροπίνακα για να γραφτούν επάνω από ευχές προς το ζευγάρι μέχρι σηματοδότηση για κάθε εκδήλωση του πάρτυ. Αυτά και πολλά άλλα που θα σας δείξουν οι ίδιες οι φωτογραφίες του όμορφου αυτού γάμου.

gamos.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024