Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Ντέιβιντ Μπέκαμ αποδεικνύεται αθεράπευτα ρομαντικός

O Ντέιβιντ Μπέκαμ αποδεικνύεται αθεράπευτα ρομαντικός

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas Έχουν περάσει 16 χρόνια έγγαμου βίου και ο έρωτας του David και της Victoria Beckham φαίνεται όχι μόνο να διατηρείται αλλά όλο και να αυξάνεται. Ο γοητευτικός αθλητής «χτύπησε» στο δάκτυλο του χεριού του τον αριθμό «99» το όποιο δηλώνει τη χρονιά (1999) που παντρεύτηκε με τη σέξι τραγουδίστρια. Και φυσικά […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Έχουν περάσει 16 χρόνια έγγαμου βίου και ο έρωτας του David και της Victoria Beckham φαίνεται όχι μόνο να διατηρείται αλλά όλο και να αυξάνεται.
Ο γοητευτικός αθλητής «χτύπησε» στο δάκτυλο του χεριού του τον αριθμό «99» το όποιο δηλώνει τη χρονιά (1999) που παντρεύτηκε με τη σέξι τραγουδίστρια.
Και φυσικά το μοιράστηκε με φίλους και θαυμαστές του στη σελίδα του στο instagram γράφοντας «το 1999 ήταν μια καλή χρονιά για εμένα…». Ήταν η χρονιά που εκτός από το γάμο του ζευγαριού, ήρθε στη ζωή ο πρώτος γιος των Beckhams, ο Brooklyn. Η επισφράγιση την μοναδικότητας εκείνης της χρονιάς είναι και οι επιτυχίες της ομάδας του, Manchester United: η πρώτη αγγλική ομάδα που κατέκτησε τη πρωτιά στο Premier League, το FA Cup και το UEFA Champions League.
Αυτή τη φωτογραφία ανέβασε στη σελίδα του στις 4 Ιουλίου, τη μέρα της 16ης επετείου τους

16 years ago today was our special day… 16 years on we have our beautiful children… Thank you for giving me our amazing little ones …. Happy anniversary

gamos.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024