Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρ Ρεφαέλι: Ο γάμος και οι απίστευτες απαιτήσεις της

Μπαρ Ρεφαέλι: Ο γάμος και οι απίστευτες απαιτήσεις της

To 30χρονο supermodel από το Ισραήλ, Μπαρ Ρεφαέλι, παντρεύτηκε τον «καλύτερό της φίλο», όπως η ίδια χαρακτηρίζει, τον αγαπημένο της Άντι Εζρά. Το μοντέλο κι ο επιχειρηματίας έχουν αρραβωνιαστεί απ’ τον Μάρτιο ενώ είναι ζευγάρι πάνω από ένα χρόνο. Ο παραδοσιακός εβραϊκός γάμος έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου, στο πολυτελέστατο και καταπράσινο Carmel Forest Spa Resort […]

To 30χρονο supermodel από το Ισραήλ, Μπαρ Ρεφαέλι, παντρεύτηκε τον «καλύτερό της φίλο», όπως η ίδια χαρακτηρίζει, τον αγαπημένο της Άντι Εζρά. Το μοντέλο κι ο επιχειρηματίας έχουν αρραβωνιαστεί απ’ τον Μάρτιο ενώ είναι ζευγάρι πάνω από ένα χρόνο. Ο παραδοσιακός εβραϊκός γάμος έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου, στο πολυτελέστατο και καταπράσινο Carmel Forest Spa Resort στη Χάιφα, με καλεσμένους 300 άτομα σε μια τελετή υπερπαραγωγή που φημολογείται πως κόστισε 300.000 δολάρια. Η νύφη φόρεσε ιβουάρ boho νυφικό του οίκου μόδας Chloé με δαντελένιες διαφάνειες. Τα μαλλιά της, απλά χτενισμένα και μόνο αξεσουάρ ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Η Μπαρ Ρεφαέλι, έγινε γνωστή όταν το 2006 είχε δεσμό με τον σταρ του Χόλιγουντ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, αλλά η σχέση τους έχει λήξει από το 2011.

Ως εδώ, όλα ακούγονται τυπικά νέα ενός celebrity γάμου. Το παράλογο άρχισε εκεί που ευτυχώς τελείωσε, καθώς οι παράλογες απαιτήσεις του ζεύγους δεν έγιναν τελικά δεκτές από την Ισραηλινή κυβέρνηση. Τι εννοούμε; Ζήτησαν μη επανδρωμένα τηλεχειριζόμενα αεροσκάφη, ελικόπτερα κι αερόστατο προκειμένου να βιντεοσκοπήσουν τον γάμο από ψηλά. Και δεν έφτανε αυτό, ήθελαν να απαγορευτούν και οι πτήσεις όλων των άλλων αεροσκαφών πάνω από την τοποθεσία του γάμου. Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, η πολιτική αεροπορία αρχικά είχε συμφωνήσει αλλά πήρε πίσω τις υποσχέσεις της, λόγω της εθνικής κατακραυγής που προκλήθηκε. «Ο εναέριος, είναι δημόσιος χώρος» δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός «και όλοι οι πολίτες πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο».


gamos.gr

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024