Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίζουν Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χέρντ

Χωρίζουν Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χέρντ

...

Αυτό φαίνεται να είναι το τέλος της μικρής διαδρομής για το διάσημο ζευγάρι, που μόλις τον Φεβρουάριο έκλεισε έναν χρόνο έγγαμης ζωής . Ο 52χρονος Τζόνι Ντεπ και η 30χρονη Άμπερ Χέρντ χωρίζουν, μετά την αίτηση διαζυγίου της συζύγου του (δείτε την εδώ) στις 23 Μαΐου, σύμφωνα με το Tmz.com, όπου η ηθοποιός αναφέρει τις αγεφύρωτες διαφορές τους ως αιτία διαζυγίου. Το ζευγάρι, πάντως, δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Η Άμπερ και ο Τζόνι που παντρεύτηκαν σε μυστική τελετή στο ιδιόκτητο νησί του ηθοποιού στις Μπαχάμες στις 3/2/2015, γνωρίστηκαν το 2011 στα γυρίσματα της ταινίας «Μεθυσμένο ημερολόγιο». Μέσα στη χρονιά αυτή, ο Ντεπ ευχαρίστησε δημόσια την Χερντ όταν παρέλαβε βραβείο για την ερμηνεία του στην ταινία «Putting up with me», λέγοντας: «Έχω, επίσης, να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου Άμπερ η οποία καταφέρνει να ζει με όλα αυτούς τους χαρακτήρες, κάτι που δεν είναι εύκολο», δήλωσε ο Ντεπ αναφερόμενος στους χαρακτήρες που έχει ενσαρκώσει στην οθόνη. «Είναι δύσκολο για εμένα, είναι δύσκολο και για εκείνη».

Εντύπωση πάντως κάνει το ότι η αίτηση διαζυγίου έγινε μόνο τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της 81χρονης μητέρας του Ντεπ με την οποία ήταν πολύ δεμένος. Τόσο, που του όνομά της, «Betty Sue» βρισκόταν μέσα σε μια καρδιά σε τατουάζ του αριστερού του μπράτσου.
Η τελευταία φορά που το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί, ήταν τον Απρίλιο σε μια παράξενη βίντεο-απολογία όπου το ζευγάρι αναγκάστηκε να κάνει μετά από την λαθραία εισαγωγή των δύο σκύλων τους, στην Αυστραλία. Οι κατηγορίες εναντίον του ζευγαριού αποσύρθηκαν, τελικά, λόγω «καλής διαγωγής», όταν η Χερντ παραδέχτηκε την ενοχή της πώς δεν είχε ακολουθηθεί την απαιτούμενη διαδικασία να τεθούν σε καραντίνα τα τεριέ.


Αλλά, επειδή το πιο πιθανό είναι να μην τους ξαναδούμε ποτέ πια μαζί, ας απολαύσουμε μερικές στιγμές τους απ’ το κόκκινο χαλί.

gamos.gr

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024