Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H Πίπα Μίντλετον και ο μυστικός αρραβώνας της

H Πίπα Μίντλετον και ο μυστικός αρραβώνας της

Την Κυριακή, 17 Ιουλίου η 32χρονη Πίπα Μίντλετον δέχτηκε ρομαντική πρόταση γάμου από τον επίσημο εδώ και ένα χρόνο αγαπημένο της, Τζέιμς Μάθιους. Εκείνος, αφού πρώτα ζήτησε το χέρι της Πίπα απ’ τον πατέρα της, σε εκδρομή του ζευγαριού στη Lake District της βορειοδυτικής Αγγλίας και περπατώντας δίπλα στη λίμνη το ηλιοβασίλεμα, έκανε την κίνησή […]

Την Κυριακή, 17 Ιουλίου η 32χρονη Πίπα Μίντλετον δέχτηκε ρομαντική πρόταση γάμου από τον επίσημο εδώ και ένα χρόνο αγαπημένο της, Τζέιμς Μάθιους. Εκείνος, αφού πρώτα ζήτησε το χέρι της Πίπα απ’ τον πατέρα της, σε εκδρομή του ζευγαριού στη Lake District της βορειοδυτικής Αγγλίας και περπατώντας δίπλα στη λίμνη το ηλιοβασίλεμα, έκανε την κίνησή του και φυσικά εκείνη δέχτηκε. Το αρραβωνιασμένο ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί τον επόμενο χρόνο, όπως είπε σε δήλωσή του. Ο πατέρας της Πίππα, Μάικλ Μίντλετον, είπε στα μίντια ότι είναι «απολύτα ενθουσιασμένος» για τον αρραβώνα, πώς «οι μελλοντικοί σύζυγοι είναι ένα «υπέροχο ζευγάρι» και πώς «ο Τζέιμς θα κάνει την Πίπα πολύ ευτυχισμένη».

Τις φήμες για τον αρραβώνα –πριν ανακοινωθεί απ’ το ίδιο ζευγάρι– πυροδότησε το εκθαμβωτικό μονόπετρο στο δάχτυλο της μέλλουσας νύφης όταν εμφανίστηκε φορώντας το, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου σε φιλανθρωπικό γκαλά. Στην αρχή έκρυβε το χέρι της ενώ πόζαρε στους φωτογράφους αλλά το μυστικό της δεν άργησε να αποκαλυφθεί.

Η Πίπα Μίντλετον και ο Τζέιμς Μάθιους, ο οποίος διευθύνει την Eden Rock Capital Management, άρχισαν να βγαίνουν το 2012 αλλά χώρισαν πολύ σύντομα για να ξαναγίνουν ζευγάρι το 2015. Όλοι πάντως, θυμόμαστε την Πίπα ως την πιο εμβληματική bridesmaid, που έκλεψε της εντυπώσεις με το στενό ολόλευκο της φόρεμα στο γάμο της αδελφής της Κέιτ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και είμαστε σίγουροι πώς θα είναι το ίδιο εντυπωσιακή νύφη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

gamos.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024