Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί χωρίζουν Lady Gaga και Τέιλορ Κίνεϊ

Γιατί χωρίζουν Lady Gaga και Τέιλορ Κίνεϊ

...

Ενώ υπολογίζαμε πώς σύντομα θα ορίσουν ημερομηνία και ήμασταν έτοιμοι να ακούσουμε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το γάμο τους, η Lady Gaga και ο Τέιλορ Κίνει ανακοίνωσαν τη διάλυση του αρραβώνα τους. Μετά από πέντε χρόνια μαζί και πολλές μα πολλές δηλώσεις για τον έρωτά τους, οι δρόμοι τους ξαφνικά χωρίζουν.

Ο 35χρονος Κίνει έδωσε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην 30χρονη Lady Gaga ένα μονόπετρο σε σχήμα καρδιάς, κάνοντάς της πρόταση γάμου. Από τότε κιόλας, άρχισαν και προτάσεις haute couture σχεδιαστών για το νυφικό που θα φορέσει η νύφη και όλα έμοιαζαν πια έτοιμα για το γάμο τους.

Ζευγάρι, που δεν έχανε ευκαιρία να δείχνει την αγάπη που τους ένωνε, με λόγια αλλά και πράξεις. Έτσι και τώρα, παράλληλα με τη στιγμή που αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την κοινή απόφασή τους, δεν λείπουν οι εκδηλώσεις αγάπης, τουλάχιστον από την πλευρά της Gaga. «Ο Τέιλορ κι εγώ πάντα πιστεύαμε πώς είμαστε αδελφές ψυχές. Όπως όλα τα ζευγάρια έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, έτσι κι εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα στη σχέση μας. Είμαστε και οι δύο φιλόδοξοι καλλιτέχνες που ελπίζουμε να καταφέρουμε να διατηρήσουμε την αγάπη που μοιραζόμαστε μέσα από μακρινές αποστάσεις και μπερδεμένα προγράμματα», έγραψε σε λεζάντα μιας ασπρόμαυρης φωτογραφίας με το πρώην αρραβωνιασμένο ζευγάρι να περπατάει αγκαλιασμένο, η τραγουδίστρια χθες Τρίτη στο Instagram.

Την ίδια στιγμή η Lady Gaga κάνει διακοπές με φίλους στο Μαλιμπού και δεν φορά πια το μονόπετρο που της έδωσε ο Κίνει. Πηγή από το φιλικό τους περιβάλλον αναφέρει πώς «Εκείνη ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ, εκείνος το δικό του σόου, δεν είναι στην ίδια πόλη και ήταν αρκετά δύσκολο και για τους δύο παρ’ όλο που αγαπιούνται πολύ. Ηταν όμως πολύ δύσκολο να τα καταφέρουν με την μακρινή απόσταση ανάμεσά τους».

gamos.gr

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024