Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Μιράντα Κερ και ο Έβαν Σπίγκελ αρραβωνιάστηκαν

Η Μιράντα Κερ και ο Έβαν Σπίγκελ αρραβωνιάστηκαν

Μετά από έναν σχεδόν μαζί, η 33χρονη Μιράντα Κερ αρραβωνιάστηκε με τον 26χρονο ιδρυτή του Snapchat, Έβαν Σπίγκελ. Ο μεγιστάνας των social media και το τοπ μόντελ, γνωρίστηκαν σε γκαλά της Lοuis Vuitton το 2014, ξεκινώντας μια φιλική σχέση που σταδιακά εξελίχτηκε σε έρωτα. Πρόσφατα το ζευγάρι αγόρασε έπαυλη στο Λος Άντελες, κόστους 12 εκατ. […]

Μετά από έναν σχεδόν μαζί, η 33χρονη Μιράντα Κερ αρραβωνιάστηκε με τον 26χρονο ιδρυτή του Snapchat, Έβαν Σπίγκελ. Ο μεγιστάνας των social media και το τοπ μόντελ, γνωρίστηκαν σε γκαλά της Lοuis Vuitton το 2014, ξεκινώντας μια φιλική σχέση που σταδιακά εξελίχτηκε σε έρωτα.

Πρόσφατα το ζευγάρι αγόρασε έπαυλη στο Λος Άντελες, κόστους 12 εκατ. δολαρίων, φυσιολογικό ποσό αν σκεφτεί κανείς πώς ο γαμπρός είναι δισεκατομμυριούχος. Πηγές ανέφεραν πώς ο Σπίγκελ είχε εδώ και καιρό είχε ξεκινήσει το ring shopping και να που χθες οι φήμες αποδείχθηκαν αληθινές.

Το εκθαμβωτικό μονόπετρο στρογγυλής κοπής, έλαμψε σε post της μέλλουσας νύφης στο Instagram σ’ ένα χαριτωμένο digital κολάζ που ο γονατιστός Bitmoji καρτούν Σπίγκελ κάνει πρόταση γάμου στην Κερ κι ένα Marry me σε πρώτο πλάνο. H λεζάντα της φωτογραφίας, «I said yes!!!!» Να πούμε εδώ, πως τα Bitmoji είναι αποκλειστικό φίλτρο του Snapchat και οι φιγούρες του ζευγαριού σχεδιάστηκαν ειδικά για τη μεγάλη τους αυτή στιγμή.

Μπορεί να ακούγεται παιδιάστικο αλλά η Κερ έχει πει για τον αγαπημένο της απ’ τον Ιανουάριο: «Συμπεριφέρεται σαν πενηντάρης. Δεν γυρίζει σε πάρτι, πηγαίνει στη δουλειά (Venice beach) και μετά έρχεται σπίτι. Δεν βγαίνουμε έξω. Προτιμάμε να μένουμε στο σπίτι για δείπνο και να πηγαίνουμε για ύπνο νωρίς». Πριν βιαστείτε να κρίνετε τη ζωή αυτή «πολύ οικογενειακή», σας θυμίζουμε πώς είναι. Η Κερ έχει ένα πεντάχρονο γιο τον Φλιν, από τον πρώτο της γάμο με τον ηθοποιό Ορλάντο Μπλούμ.

gamos.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024