Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς έσωσε το γάμο του ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ

Πώς έσωσε το γάμο του ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ

...

Πέρισυ, η είδηση για το χωρισμό του αγαπημένου -των περισσότερων γυναικών- ηθοποιό, Πάτρικ Ντέμπσεϊ,άλλες τις σόκαρε και άλλες τις στενοχώρησε. Έπειτα από 15 χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει 3 παιδιά – την 14χρονη Ταλούλα και τους 8χρονους δίδυμουςΝτάρμπι και Σάλλιβαν – έμοιαζαν μια πολύ αγαπημένη και δεμένη οικογένεια μέχρι πουη Τζίλιαν Φίνκ έκανε αίτηση διαζυγίου. Τα αίτια δεν έγιναν γνωστά αλλά μέσα στην ίδια μόλις χρονιά ξεκίνησαν την προσπάθεια επανασύνδεσης, αρχίζοντας να βγαίνουν ξανά μαζί ραντεβού αλλά και με συχνές επισκέψεις σε οικογενειακό σύμβουλο.

Σε συνέντευξή του, στο περιοδικόPeople,οΝτέμπσεϊ περιέγραψε πώς αισθάνθηκε και πώς βίωσε την δύσκολη αυτή περίοδο του χωρισμού. «Δεν ήμουν προετοιμασμένος να εγκαταλείψω το γάμο μας. Αισθανόμουν σαν να μην είχε κλείσει ο κύκλος της σχέσης μας και τελικά και οι δύο θέλαμε να προσπαθήσουμε. Πάντα αισθάνεσαι αστάθεια όταν πρέπει να χωριστείς απ’ την οικογένειά σου ή τελειώνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σου. Η Τζιλ και εγώ θέλουμε να είμαστε πρότυπα για τα παιδιά μας και να εξομαλύνουμε τις διαφορές μας », εξηγεί και συμπληρώνει«Έμαθα να βάζω προτεραιότητες και η σχέση μας πρέπει να είναι η πιο σημαντική. Δεν ήμουν προετοιμασμένος να αφήσω τη Τζίλιαν να φύγει αλλά ούτε εκείνη εμένα και θέλαμε να παλέψουμε γι’ αυτό. Πρέπει να μην σταματάς να επικοινωνείς, να ανοίγεσαι στον άλλο, να μην τον αποφεύγειςκαι να μην παρατάς την προσπάθεια. Και πολύ σεξ!».

gamos.gr

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024