Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παντρεύεται στη Ύδρα η Κέιτ Μος

Παντρεύεται στη Ύδρα η Κέιτ Μος

...

Οι φήμες για τον αρραβώνα της 42χρονης Κέιτ Μος και του 28χρονου κόμη Νικολάι Βον Μπίσμαρκ τον Ιούλιο ξεκίνησαν όταν βρίσκονταν σε διακοπές στη Βενετία. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως είδαν τον Βον Μπίσμαρκ σε πολυσύχναστο εστιατόριο να γονατίζει μπροστά στη Μος δίνοντάς της δαχτυλίδι αρραβώνων που συνοδευόταν από ένα «Σ’αγαπώ» στα ιταλικά.

Η πληροφορία έμοιαζε λιγότερο ρεαλιστική και περισσότερο ψεύτικη και ως μια προσπάθεια να τραβήξει το ενδιαφέρον τον τουριστών. Αρκεί κανείς να σκεφτεί πως το χρονικό διάστημα που το ζευγάρι κυκλοφορεί μαζί δεν είναι ούτε ένας χρόνος και επιπλέον δεν έχει βγει ακόμα το διαζύγιο της Μος με τον κιθαρίστα Jamie Hince με τον οποίο χώρισε πέρισυ έπειτα από 4 χρόνια έγγαμου βίου.

Τον Αύγουστο το ζευγάρι συνέχισε τις διακοπές του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ύδρα και στους Αντίπαξους. Στην ίδια παρέα ήταν η Δούκισσα του Γιορκ Σάρα Φέργκιουσον και ο μεγιστάνας σερ Ντέιβιντ Τανγκ με την οικογένειά του.

Σύμφωνα πάλι με πληροφορίες, το διάστημα που παρέμειναν στην Ύδρα έψαχναν να βρουν και τον ιδανικό χώρο για να τελέσουν το γάμο τους. Πηγή αναφέρει σχετικά: «Ερωτεύτηκαν την Ελλάδα και αυτό τους έκανε να θέλουν να οργανώσουν πιο γρήγορα το γάμο τους. Θέλουν και οι δύο μια χαμηλών τόνων τελετή με καλεσμένους λίγους φίλους και τις οικογένειές τους ενώ επιστρέφοντας στο Λονδίνο θα κάνουν μια μεγαλύτερη γιορτή».

Πριν λίγες μέρες η είδηση του αρραβώνα επιβεβαιώθηκε με το λαμπερό δακτυλίδι της Κέιτ: Ενα μεγάλο, ζαφειρένιο μονόπετρο.

Ο χρόνος θα δείξει αν ο νεαρός κόμης είναι ο άντρας της ζωής του σούπερμόντελ.

gamos.gr

Sports in

Ιμπόρα: «Έχουμε καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο στην Ευρώπη – Ήρθα στον Ολυμπιακό για να γίνω πρωταθλητής»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα δώσει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024