Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένας γάμος εμπνευσμένος απ' την Τοσκάνη

Ένας γάμος εμπνευσμένος απ’ την Τοσκάνη

Όταν η Τζένιφερ και ο Τζον αρραβωνιάστηκαν, ονειρεύτηκαν έναν γάμο στην Τοσκάνη. Η Ιταλία, απ’ όπου κατάγεται ο Τζον, ήταν η πρώτη επιλογή τους για την αριστοκρατική και ρομαντική ατμόσφαιρά της. Και κοιτάζοντας κανείς τις φωτογραφίες εύκολα θα πίστευε πως όντως παντρεύτηκαν εκεί. Αλλά στην πραγματικότητα προτίμησαν την περιοχήRhodeIslandστην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Το ιταλικό […]

Όταν η Τζένιφερ και ο Τζον αρραβωνιάστηκαν, ονειρεύτηκαν έναν γάμο στην Τοσκάνη. Η Ιταλία, απ’ όπου κατάγεται ο Τζον, ήταν η πρώτη επιλογή τους για την αριστοκρατική και ρομαντική ατμόσφαιρά της.

Και κοιτάζοντας κανείς τις φωτογραφίες εύκολα θα πίστευε πως όντως παντρεύτηκαν εκεί. Αλλά στην πραγματικότητα προτίμησαν την περιοχήRhodeIslandστην πολιτεία της Νέας Υόρκης.
Το ιταλικό τους όνειρο έγινε πραγματικότητα χάρη στο ιστορικόGlen Manor House, μια έπαυλη που θυμίζει παραμυθένιο παλάτι. Κάθε λεπτομέρεια από το ίδιο το κτίριο και τους εκπληκτικούς κήπους του αλλά και η διακόσμηση υψηλής αισθητικής ήταν ακριβώς αυτό που το ζευγάρι ζητούσε.

Η Τζένιφερ υπέρκομψη, φόρεσεEllieSaabνυφικό με μακριά δαντελένια μανίκια που συμπληρωνόταν ιδανικά με μακρύ πέπλο. Τα χρώματα της διακόσμησης ρομαντικά με μπορντό, κόκκινο, λευκό και χρυσό να πρωταγωνιστούν. Τα κεριά δίπλα σε καθρέφτες, οι συνθέσεις με φρούτα εποχής αλλά και ηswingκαιjazzμουσική έκαναν την ατμόσφαιρα μοναδική.

Φωτογραφίες; Rebecca Arthurs

gamos.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024