Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί ο Bono μοιάζει ο ιδανικός άνδρας

Γιατί ο Bono μοιάζει ο ιδανικός άνδρας

...

Ο frontman των U2 εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με την 34χρονη σύζυγό του Ali Hewson και τις δύο κόρες τους, την 25χρονηEvaκαι την 27χρονηJordan.OBono παρευρέθηκε στα βραβεία του περιοδικού Glamour, «Women Of The Year Awards», για να παραλάβει το βραβείο του ως «Man of the Year». Είχε επίσης έναν ακόμη λόγο για να γιορτάζει. Πριν από 40 χρόνια ο Bono και η Ali βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού..

Ο 56χρονος ροκ σταρ θυμήθηκε εκείνες τις στιγμές που συνόδευσε την τωρινή σύζυγό του σε μια στάση λεωφορείου στη βόρεια πλευρά του Δουβλίνου, αλλά αστειεύτηκε ότι δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά – για εκείνη τουλάχιστον. «Εκείνη ακόμη το προσπαθεί», είπε οBonoκάνοντας χιούμορ.

«Αν τα πράγματα αρχίσουν να χαλάνε, λέμε “Ας κάνουμε το κόκκινο χαλί”. Ο γάμος είναι απλά μια μεγάλη βόλτα, μια μαγική βόλτα με χαλί».

Όσο για το τι είναι αυτό που διατηρεί τη σχέση τους, η απάντηση του Bono εξέπληξε σίγουρα πολλούς. «Αισθανόμαστε πώς το κόκκινο χαλί μας έχει κρατήσει κοντά», είπε. «Αν τα πράγματα αρχίσουν να χαλάνε, λέμε “Ας κάνουμε το κόκκινο χαλί”. Ο γάμος είναι απλά μια μεγάλη βόλτα, μια μαγική βόλτα με χαλί».

Ο Βοnο μίλησε επίσης για τον αγώνα του για την ισότητα των φύλων, αποκαλύπτοντας την απόλυτη αφοσίωσή του στην σύζυγό του. «Νιώθω πως η σχέση μας έχει αλλάξει πολύ. Νοιάζομαι πια περισσότερο εγώ για εκείνη παρά εκείνη για μένα!».

Συνέχισε να εγκωμιάζει την σύζυγό του, λέγοντας «Ρώτησα τη σύζυγό μου, Ali, απόψε σχετικά με την παραλαβή αυτού του βραβείου και τι θα έπρεπε να πω. Και εκείνη επανέλαβε αυτό που μου λέει από τότε που ήμασταν έφηβοι, “Μη με βλέπεις σαν ανώτερη, ούτε σαν κατώτερη. Κοίταξε μέσα μου. Είμαι εδώ”».

gamos.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024