Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πως να συνδυάσεις, παραμυθένια, γάμο και βάφτιση

Πως να συνδυάσεις, παραμυθένια, γάμο και βάφτιση

...

Όταν οι καλεσμένοι πήραν στα χέρια τους το λευκό προσκλητήριο με τους χρυσούς κύκνους κατάλαβαν αμέσως πως αυτός ο γάμος θα ήταν σαν παραμύθι. Και πραγματικά η Brainstorm οργάνωσε τα πάντα στην εντέλεια, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Το μυστήριο έλαβε χώρα στο γραφικό εκκλησάκι του Island την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στη Βάρκιζα.

Η νύφη εντυπωσίασε τους καλεσμένους με το υπέροχο νυφικό της, το οποίο ολοκλήρωσε μέσα σε μόλις ενάμιση μήνα ο ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας, Μάκης Τσέλιος.Η δημιουργία του νυφικού ήταν γαλλική δαντέλα κεντημένη με Swarovski σε στενή γραμμή, ενώ είχε ανοιχτή πλάτη και μακριά ουρά, που αναδείκνυε την υπέροχη σιλουέτα της νύφης, ενώ το εκθαμβωτικό hair styling επιμελήθηκε ο -πάντα δημιουργικός- Βασίλης Μπουλούμπασης. Την εξαιρετική φωτογραφική κάλυψη της τελετής και τη βιντεοσκόπιση ανέλαβαν οι μοναδικοί George Santamouris και Jordan Makarof των Wedtime Stories.

Και το private house του Island ντύθηκε στα λευκά. Η ίδια η Ίνα επιμελήθηκε τη διακόσμηση του πάρτι, ενώ εμπνεύστηκε και το πρωτότυπο concept του κύκνου, ο οποίος συμβολίζει την εσωτερική και την εξωτερική ομορφιά, τη χάρη, την αγνότητα και την αγάπη, στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε όμορφη οικογένεια. Οι μπομπονιέρες της βάφτισης διακοσμούνταν από λευκούς κύκνους, ενώ του γάμου, με χρυσά φτερά. Στον στολισμό του private house κυριαρχούσε το λευκό, με χρυσές λεπτομέρειες, ενώ υπέροχα μπουκέτα από ορτανσίες, λυσίανθους και χαμομήλι κατέκλυσαν το χώρο με υπέροχες μυρωδιές. Δύο επιβλητικές συνθέσεις με θέμα τον κύκνο στόλιζαν το νυφικό τραπέζι καθώς και τα τραπέζια των καλεσμένων, ενώ το ‘’πλούσιο’’ σε γλυκά candy bar, με θέα το γαλάζιο, ακολουθούσε πιστά το concept της τελετής, με cupcakes σε σχήμα κύκνων, μπισκότα με λευκό γλάσο και μια πάλλευκη τούρτα να πρωταγωνιστεί.

Εκείνο όμως που τράβηξε τα βλέμματα των καλεσμένων ήταν ο τεράστιος κύκνος από μπαλόνια και συνθέσεις λουλουδιών, που βρέθηκε να… κολυμπάει μέσα στην πισίνα! Εντυπωσιακή ήταν και η είσοδος του ζευγαριού στο χώρο της εκδήλωσης μετά το μυστήριο, με την μουσική υπόκρουση του υπέροχου κομματιού Santorini του Yiani, και τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα να εκτοξεύονται ρυθμικά και να καλύπτουν τον ουρανό της Βάρκιζας. Συγκίνηση προξένησε το μουσικό αφιέρωμα που έγινε στην τραγουδίστρια και μητέρα του γαμπρού, Δούκισσα. Το ζευγάρι χόρεψε αγκαλιά με τα δύο τους παιδιά παλιές επιτυχίες της μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας. Η Ίνα και ο Δημήτρης άνοιξαν το χορό με βιενέζικο βάλς και όλοι οι καλεσμένοι ακολούθησαν το ζευγάρι με γέλια και χαμόγελα.

Tην επιμέλεια της οργάνωσης ανέλαβε το weddingplanningteamτης brainstorm

gamos.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024