Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hen Do: το αγγλικό bachelor

Hen Do: το αγγλικό bachelor

Ιωάννα Ζυμαρίτη. Φωτό.: Y.Vlamos Άνδρες με λαδωμένα κορμιά, μουσική στη διαπασών, τσιριχτά επιφωνήματα, άφθονο αλκοόλ και φωτογραφίες που αποφεύγεις να κοιτάξεις την επόμενη ημέρα –εκτός και αν κάποια ενθουσιώδης φίλη σου τις έχει ήδη αναρτήσει στο facebook. Μια σύντομη περιγραφή του τι εστί bachelor. Ένα ξέφρενο πάρτυ που παρέχει άλλοθι για ο,τι κι αν συμβεί […]

Ιωάννα Ζυμαρίτη. Φωτό.: Y.Vlamos

Άνδρες με λαδωμένα κορμιά, μουσική στη διαπασών, τσιριχτά επιφωνήματα, άφθονο αλκοόλ και φωτογραφίες που αποφεύγεις να κοιτάξεις την επόμενη ημέρα –εκτός και αν κάποια ενθουσιώδης φίλη σου τις έχει ήδη αναρτήσει στο facebook. Μια σύντομη περιγραφή του τι εστί bachelor. Ένα ξέφρενο πάρτυ που παρέχει άλλοθι για ο,τι κι αν συμβεί –ή τουλάχιστον έτσι μας συμφέρει –και παραπέμπει περισσότερο σε πάρτυ ενηλικίωσης.
Η αντιπρόταση σε αυτό το, κυρίως, αμερικάνικο έθιμο έρχεται από την αγγλική κουλτούρα του «hen do»: όπου hen η νύφη και όπου do ο αγγλικός ιδιωτισμός για τη λέξη γλέντι.
Η βασική ιδέα του hen do είναι η απόδραση σαββατοκύριακου –κάτι που τελευταία δειλά –δειλά γίνεται και στην Ελλάδα. Η λεπτομέρεια σε αυτό είναι ότι η νύφη δεν γνωρίζει τον προορισμό και ακόμη και η βαλίτσα της ετοιμάζεται κρυφά από κάποια φίλη ή την αδελφή της.
Στόχος του hen do είναι η μέλλουσα νύφη να νιώσει πραγματικά το επίκεντρο, πραγματικά ξεχωριστή, να συγκινηθεί, να διασκεδάσει. Γι’ αυτό μπορείτε να συγκεντρώσετε παλιές σας φωτογραφίες και κάρτες και φυσικά να ξεσκονίσετε κάθε αστείο ή συγκινητικό περιστατικό έχετε μοιραστεί.
Κυρίαρχο κομμάτι της όλης διαδικασίας είναι το παιχνίδι «Mister and Missus», το οποίο απαιτεί και την συνωμοτική συμμετοχή του γαμπρού. Οι φίλες της νύφες τον υποβάλλουν σε μια ζουμερή συνέντευξη με θέμα το χαρακτήρα της νύφης (τι της αρέσει, τι μισεί…) αλλά και άλλες πιο πιπεράτες λεπτομέρειες! Έχει περισσότερο ενδιαφέρον και πλάκα αν υπάρχει σχετικό video της συνέντευξης.
Ένα διήμερο hen do μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα: χαλάρωση, γέλια, ποτό, ξενύχτι, φαγητό. Είναι μια πραγματική εμπειρία που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όλες. Έπειτα, μια τέτοια προσέγγιση σας απελευθερώνει και από το άγχος να κάνετε ένα σούπερ τέλειο πάρτυ όπου οι καλεσμένες πρέπει μεταξύ 11 το βράδυ και 6 το πρωί να ξεσαλώνουν (το βγαίνει δεν τους βγαίνει) και να κάνουν ό,τι πιο εκκεντρικό υπάρχει για να αισθανθείτε ότι περνάνε ωραία.
Εξάλλου, δυο μέρες είναι καλύτερες από λίγες ώρες.

gamos.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024