Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 τρόποι για να περάσεις καλά σε κάθε γάμο

5 τρόποι για να περάσεις καλά σε κάθε γάμο

Αννιώ Παυλοπούλου *Ένα μικρό σνακ Όταν πεινάτε γίνεστε γκρινιάρηδες; Δεν είναι παράλογο. Συμβαίνει σε πολλούς οπότε φροντίστε να έχετε στην τσάντα ή την τσέπη σας μια μπάρα δημητριακών ή κάποιο άλλο σνακ ώστε αν νιώσετε λιγούρα μέχρι να τελειώσει το Μυστήριο ή να φτάσει το ζευγάρι στην εκκλησία να πάρετε δυνάμεις άμεσα. Το ιδανικό βέβαια […]

Αννιώ Παυλοπούλου

*Ένα μικρό σνακ
Όταν πεινάτε γίνεστε γκρινιάρηδες; Δεν είναι παράλογο. Συμβαίνει σε πολλούς οπότε φροντίστε να έχετε στην τσάντα ή την τσέπη σας μια μπάρα δημητριακών ή κάποιο άλλο σνακ ώστε αν νιώσετε λιγούρα μέχρι να τελειώσει το Μυστήριο ή να φτάσει το ζευγάρι στην εκκλησία να πάρετε δυνάμεις άμεσα. Το ιδανικό βέβαια είναι να έχετε τσιμπήσει κάτι πριν φύγετε από το σπίτι αλλά κλασικά δεν θα προλαβαίνετε –με το ζόρι προλάβατε να ντυθείτε!
*Άνεση επί ποδός
Καλό το στυλ αλλά η άνεση ακόμη καλύτερη! Είναι άδικο και κρίμα, και για το ζευγάρι που είχε την καλοσύνη και την χαρά να σας καλέσει, να κατσουφιάσετε και να θέλετε να φύγετε άρον άρον απο το πάρτι μόνο και μόνο επειδή σας ενοχλούν τα παπούτσια σας. Άλλωστε, αν νιώθετε άνετα θα μπορείτε και να χορέψετε ώστε και εσείς να διασκεδάσετε πραγματικά.
*Οργανωθείτε
Όσο γίνεται τελοσπάντων. Σίγουρα θα ξέρετε έγκαιρα την ημερομηνία του γάμου. Φρόνιμο, λοιπόν, είναι να μην κανονίσετε ραντεβού με τον οδοντίατρο εκείνη την ημέρα, ούτε να κλείσετε ραντεβού τελευταία στιγμή στο κομμωτήριο με αποτέλεσμα να κάνετε μπιστολάκι 20 λεπτά πριν το γάμο. Ο εκνευρισμός και η ένταση μόνο διασκέδαση δεν φέρνει.
*Εκτός δικτύου
Να η ευκαιρία. Να η ευκαιρία κοινωνικοποίησης. Σταματήστε να ασχολείστε με κινητό/facebook/twitter/instagram και πείτε και καμιά κουβέντα. Θα εκπλαγείτε με το πόσο ωραία μπορείτε να περάσετε απλά συζητώντας και γελώντας με τους συνδαιτυμόνες της ροτόντας σας.
*Παρασύρσου
Ναι, βρίσκεις χαζό να στηθείς να περιμένεις να πιάσεις την ανθοδέσμη της νύφης. Ναι, εσύ δεν χορεύεις ποτέ τσιφτετέλι. Ναι, προσέχεις την διατροφή σου και δεν τρως γλυκά, ούτε πίνεις αλκοόλ. Ναι. Από αύριο πάλι. Απόψε είσαι καλεσμένη στη χαρά των φίλων-γνωστών-συγγενών σου και είναι μια χαρά άλλοθι να απαλλαχθείς από όλα τα αυστηρά σου πρέπει. Ω πα!
(φωτογραφία pinterest)

gamos.gr

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024