Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέντε λόγοι για να πάτε στο βουνό το καλοκαίρι

Πέντε λόγοι για να πάτε στο βουνό το καλοκαίρι

Όσες παντρεύεστε τέλη άνοιξης και το καλοκαιράκι είναι σίγουρο ότι έχετε ξεκινήσει να αναζητάτε την αίθουσα όπου θα κάνετε το πάρτι του γάμου σας.

Αννιώ Παυλοπούλου

Όσες παντρεύεστε τέλη άνοιξης και το καλοκαιράκι είναι σίγουρο ότι έχετε ξεκινήσει να αναζητάτε την αίθουσα όπου θα κάνετε το πάρτι του γάμου σας. Και αν όχι, θα σας συμβουλεύαμε να ξεκινήσετε την έρευνα αγοράς σας για να καταφέρετε να πετύχετε την ημερομηνία που επιθυμείτε και να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατόν για την εξυπηρέτηση και την διαμόρφωση του χώρου.
Μια εναλλακτική πρόταση αυτής της παραθαλάσσιας είναι μια βουνίσια που να συνδυάζει τοις χάρες όλες. Η ορεινή τοποθεσία μας ήρθε στο μυαλό όταν σκεφτόμασταν ότι η δροσούλα είναι ό,τι πρέπει για να μην ιδρώνουν καλεσμένοι και ζευγάρι. Επιπλέον, η ζήτηση είναι συγκριτικά μικρότερη επομένως αυξάνονται οι πιθανότητες όχι μόνο να κλείσετε ακριβώς την ημερομηνία που επιθυμείτε αλλά και να επισκεφθείτε το χώρο για να δοκιμάσετε τη διακόσμηση και να συζητήσετε με το υπεύθυνο προσωπικό.
Στα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας επιλογής είναι στο ίδιο κτήμα να βρίσκεται και ένα εκκλησάκι ώστε οι καλεσμένοι να ξεγνοιάσουν από τα πήγαινε-έλα από την εκκλησία στο χώρο του πάρτι. Έτσι θα μπορέσετε να οργανώσετε και ένα μικρό welcome παρτάκι με δροσερά κοκτέιλ πριν ξεκινήσει το Μυστήριο.
Και για να δείτε πόσο μπορεί το καλοκαιρινό στοιχείο να βρει και εδώ την υπόσταση του, το «σωστό» κτήμα διαθέτει και πισίνα που θα προσδώσει αμέσως στο σκηνικό summer ανεμελιά και διάθεση.
Όλα για εσάς, όλα για την ιδιαίτερη αυτή μέρα.

gamos.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024