Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Tips για μια δεξίωση στο κέντρο της πόλης

Tips για μια δεξίωση στο κέντρο της πόλης

Αν είστε από τα ζευγάρια που τους αρέσει το κέντρο της πόλης και εκεί συγκεντρώνονται όλα τα στέκια σας, είναι πολύ λογικό να επιθυμείτε και το πάρτι του γάμου σας να πραγματοποιηθεί down town!

Αν είστε από τα ζευγάρια που τους αρέσει το κέντρο της πόλης και εκεί συγκεντρώνονται όλα τα στέκια σας, είναι πολύ λογικό να επιθυμείτε και το πάρτι του γάμου σας να πραγματοποιηθεί down town!
Καμία αντίρρηση – εξάλλου υπάρχουν ορισμένοι πολύ ιδιαίτεροι χώροι για τη δεξίωση σας – αρκεί να προνοήσετε για μερικές λεπτομέρειες:

*Καλή οργάνωση

Τσεκάρετε τις ημερομηνίες να μην συμπίπτουν με πορείες, απεργίες, παρελάσεις κτλ. Γιατί μπορεί εσείς να φτάσετε πιο αργά στον χώρο δεξίωσης αλλά όλοι οι προμηθευτές θα πρέπει να έχουν πρόσβαση από νωρίς και όλα τα παραπάνω θα τους δυσκολέψουν τη δουλειά τους και θα «τινάξουν» στον άερα την ομαλή οργάνωση του πάρτι σας.


Χρονικά περιθώρια

Σε αντίθεση με ένα ανοιχτό κτήμα, ένας χώρος στο κέντρο βρίσκεται αναγκαστικά σε κατοικημένη περιοχή γεγονός που μπορεί να θέτει πιο αυστηρούς και συγκεκριμένους κανόνες περί έντασης της μουσικής και διάρκειας του πάρτι. Ξεκαθαρίστε αυτή τη λεπτομέρεια έγκαιρα.

Στυλιστικές επιλογές

Σε περίπτωση που θες να απολαύσεις τα σοκάκια της πόλης και να περπατήσεις από την εκκλησία στο χώρο της δεξίωσης καλό είναι να επιλέξεις και ένα ανάλογα βολικό νυφικό σε μια πιο ίσια γραμμή και χωρίς ουρά.

Πάρκινγκ (φυσικά!)

Οι καλεσμένοι σας θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως το γεγονός ότι θα έχετε λύσει γι αυτούς το άγχος να παρκάρουν κάπου το αμάξι τους. Συνήθως παρέχεται από την αίθουσα αυτή η εξυπηρέτηση. Διαφορετικά, κάντε μια συμφωνία με ένα κοντινό χώρο στάθμευσης για να καταλήξετε σε ένα συμφέρον τελικό ποσό που καλό θα ήταν – ιδανικά μιλώντας – να το καλύψετε εσείς.

gamos.gr

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024