Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα εξασφαλίσεις καλό κρασί στο πάρτι σου

Πώς θα εξασφαλίσεις καλό κρασί στο πάρτι σου

...

Το οινοποιείο «Αμπελώνες Μάρκου», δημιούργησε στο περιβάλλον του Μουσείου έναν χώρο φιλοξενίας εκδηλώσεων, εκθέσεων τέχνης και πολιτισμού, ένα μουσείο οινολογικών εκθεμάτων που δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να ταξιδέψει στην ιστορία και την τέχνη του κρασιού, και όχι μόνο. Η αττική γη με τον παλιό αμπελώνα πανταχού παρούσα, η ζεστασιά της πέτρας, κυρίαρχου δομικού υλικού, η διακριτική πολυτέλεια, η γοητεία του κρασιού που είναι διάχυτη σε όλο το περιβάλλον και όλα αυτά μαζί συμβάλλουν στη δημιουργία ενός χώρου με ιδιαίτερο χαρακτήρα, επιβλητικό και μεγαλοπρεπή, που σε προσκαλεί να ζήσεις το διαφορετικό.

Πρώτη εικόνα ο φαρδύς διάδρομος με τις σειρές από αιωνόβιες ελιές, δεξιά και αριστερά, επί της… υποδοχής. Στη συνέχεια, το κυρίως συγκρότημα όπου μια επιβλητική είσοδος με πέτρινες καμάρες οδηγεί στον μεγάλο υπαίθριο χώρο γύρω από την πισίνα.

Κρασί
Το οινοποιείο των «Αμπελώνων Μάρκου» αξιοποιεί την παραγωγή 100 στρεμμάτων ιδιόκτητου μεσογείτικου αμπελώνα και 100 στρεμμάτων ιδιόκτητου αμπελώνα στην Νεμέα Πελοποννήσου. Εδώ θα βρείτε μια σπουδαία λίστα επιλεγμένων ετικετών.

Γεύσεις
Το Μουσείο Οίνου διαθέτει τη δική του υπηρεσία catering την “Cave Cuisine” η οποία στεγάζεται στις εγκαταστάσεις των Αμπελώνων Μάρκου, μένοντας έτσι σίγουροι για την ποιότητα και την υγιεινή των εδεσμάτων της εκδήλωσής σας. Φυσικά η καλύτερη δυνατή ποιότητα εξασφαλίζεται και από το γεγονός ότι τα γεύματα παρασκευάζονται στον ίδιο ακριβώς τόπο όπου θα καταναλωθούν σερβιρισμένα από το εξειδικευμένο προσωπικό.

gamos.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024