Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρίσι

Παρίσι

ΒΙΒΗ ΜΩΡΑΙΤΟΥ «Αγαπηµένος µου προορισµός είναι οπωσδήποτε το Παρίσι. Είµαι φανατικός οτιδήποτε γαλλικού και δεν µε νοιάζει ούτε όταν οι άνθρωποι γίνονται καµιά φορά αγενείς. Όσο για τον καιρό, όσο πιο γκρίζος τόσο καλύτερα». Όπως κάθε ταξιδιώτης, ο Χιου Γκραντ δεν έχει επιστρέψει ποτέ από το Παρίσι απογοητευµένος. Άλλωστε ο, τι έχει δει στις ταινίες […]

ΒΙΒΗ ΜΩΡΑΙΤΟΥ

«Αγαπηµένος µου προορισµός είναι οπωσδήποτε το Παρίσι. Είµαι φανατικός οτιδήποτε γαλλικού και δεν µε νοιάζει ούτε όταν οι άνθρωποι γίνονται καµιά φορά αγενείς. Όσο για τον καιρό, όσο πιο γκρίζος τόσο καλύτερα». Όπως κάθε ταξιδιώτης, ο Χιου Γκραντ δεν έχει επιστρέψει ποτέ από το Παρίσι απογοητευµένος. Άλλωστε ο, τι έχει δει στις ταινίες είναι αληθινό. Υπάρχει! Όπως αναλλοίωτα έχουν µείνει και τα κοµµάτια της πόλης που αποτύπωσε ο απόλυτος φωτογράφος του Παρισιού, ο Ροµπέρ Ντουανό, πριν από 70 ολόκληρα χρόνια. Από τη Μονµάρτρη µέχρι τη Νοτρ Νταµ και από τα Ηλύσια Πεδία µέχρι τη Βαστίλλη, ψηλά στις γέφυρες του Σηκουάνα ή στο σκοτάδι που καλύπτει τις κατακόµβες, το Παρίσι παραµένει η Πόλη του Φωτός και του Έρωτα.
Top 5
Δεν θα µπορούσε παρά να αφορά το φαγητό και τη διασκέδαση.
* La Fermette Marbeuf 1900 (5, rue Marbeuf). Μπιστρό κοντά στα Ηλύσια Πεδία µε µωσαϊκά µπελ επόκ, κρασιά και τυρί gruyère.
* Beauvilliers (52, rue Lamarck). Ροµαντικό εστιατόριο στην καρδιά της Μονµάρτρης µε την υπογραφή του σεφ Αντουάν Γκαγιέ.
*Costes (239, rue St. Honoré) στο οµώνυµο ξενοδοχείο µε γεύσεις µε ιταλικές πινελιές και lounge µουσική από τη σειρά Costes.
* Διαµονή στο υπερµοντέρνο ξενοδοχείο Kube, µέλος των Design Hotels, µια ανάσα από τη Μονµάρτρη (www.designhotels.com).
*Τα 6ήµερα πακέτα του ταξιδιωτικού οργανισµού Travel Plan που ξεκινούν από €650 το άτοµο και περιλαµβάνουν εκδροµή στην Disneyland Resort Paris και στα κάστρα του ποταµού Λίγηρα (www.travelplan.gr).

gamos.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024