Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα πιο σέξυ ξενοδοχεία στον κόσμο

Τα πιο σέξυ ξενοδοχεία στον κόσμο

Ιωάννα Ζυμαρίτη. Φωτό: Design Hotels Blakes, Λονδίνο Το πνεύμα της περιπέτειας κατοικεί εδώ. Βαριά βελούδα δημιουργούν μια αινιγματική ιστορία την οποία εντείνουν οι στυλιστικές επιλογές –ένα μείγμα ανατολής και δύσης – της Anouska Hempel. Ένα θεατρικό, πολυτελές σκηνικό που θα σας θυμήσει την πικάντικη πλευρά της σχέσης σας. www.blakeshotels.com Βergland, Αυστρία Για active ταξιδιώτες και […]

Ιωάννα Ζυμαρίτη. Φωτό: Design Hotels

Blakes, Λονδίνο
Το πνεύμα της περιπέτειας κατοικεί εδώ. Βαριά βελούδα δημιουργούν μια αινιγματική ιστορία την οποία εντείνουν οι στυλιστικές επιλογές –ένα μείγμα ανατολής και δύσης – της Anouska Hempel. Ένα θεατρικό, πολυτελές σκηνικό που θα σας θυμήσει την πικάντικη πλευρά της σχέσης σας.
Βergland, Αυστρία
Για active ταξιδιώτες και λάτρεις της περιπέτειας. Ανεβαίνει η αδρεναλίνη στις πίστες, χαλαρώνει το κορμί στο spa του ξενοδοχείου με τις μοναδικές θεραπείες που θα σας χαρίσουν οι ειδικοί. Τα βότανα –παντός είδους –είναι η σπεσιαλιτέ του Bergland για την φροντίδα σας.

Gramercy Park Hotel, Ν. Υόρκη
Τίποτα δεν είναι αναμενόμενο σε αυτό το ξενοδοχείο. Το κλίμα «σηκώνει» κάθε υπερβολή και ανατροπή. Άλλωστε, Μανχάταν είναι αυτό. Χτισμένο το 1925 έχει φιλοξενήσει στα 185 δωμάτια του από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες και έχει ζήσει μαγικές στιγμές. Γράψτε την δική σας ιστορία.
The Library, Ταιλάνδη
Προκλητικό όσο και διακριτικό. Απλές γραμμές, λιτός διάκοσμος αλλά ένα απόλυτα προκλητικό κόκκινο να κυριαρχεί παντού και πυροδοτεί τις αισθήσεις. Εξάλλου, η φιλοσοφία του The Library είναι συγκεκριμένη: η αληθινή ευτυχία δεν είναι καθόλου πολύπλοκη.

Klapson Boutique Hotel, Σιγκαπούρη
Το γνωστό στούντιο Sawaya & Moroni έκανε κι εδώ το θαύμα του. Και πέρα από τη σχεδιαστική του πρωτοτυπία, μας κακομαθαίνει με μικρές αλλά πολύτιμες λεπτομέρειες, όπως βαμβακερά αιγυπτιακά σεντόνια και στρώμα με πούπουλα χήνας. Πώς να μη νιώσεις σέξυ!
klapsons.com


The Vine, Πορτογαλία
Αυτό σίγουρα θα σας δελεάσει: για καλωσόρισμα το ξενοδοχείο προσφέρει μασάζ –αρκεί να το ζητήσετε. Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, μπορείτε να συνεχίσετε με το exclusive Jacuzzi και να απολαύσετε μερικές από τις αναζωογονητικές θεραπείες. Μην παραλείψετε το βράδυ να επισκεφθείτε στην ταράτσα την πισίνα με την περιμετρική θέα στο open-air να κόβει την ανάσα


Puro Oasis Hotel, Μαγιόρκα
Κοσμοπολίτικος αέρας, με boho-ethnic αισθητική και τις δερμάτινες επιλογές να κυριαρχούν. Σε όλους τους δημόσιος χώρους ηχεί chill out μουσική…Ο,τι πρέπει για χαλαρή και αισθησιακή ατμόσφαιρα.
Q! Hotel, Βερολίνο
Φουτουριστικές φόρμες, ιδιαίτερο στυλ χωρίς επιτηδευμένες επιλογές και το κόκκινο του πάθους να βασιλεύει. Μια μοναδική avant-garde εμπειρία.

gamos.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024