Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Viva la Mexico: ταξίδι ζωής

Viva la Mexico: ταξίδι ζωής

Τα ζευγάρια που σχεδιάζουν ταξίδι του µέλιτος στο Μεξικό πιθανώς δεν έχουν στο µυαλό τους τις ξέφρενες νύχτες του Ακαπούλκο ούτε τις ορδές των Αµερικανών στις θυρυβώδεις πλαζ του Κανκούν, της Πλάγια ντελ Κάρµεν και των λοιπών υπερ-τουριστικών θερέτρων της χερσονήσου του Γιουκατάν. Μάλλον ονειρεύονται τις έρηµες αµµουδιές που φιλοξένησαν τον έρωτα του Τζεφ Μπρίτζες […]

Τα ζευγάρια που σχεδιάζουν ταξίδι του µέλιτος στο Μεξικό πιθανώς δεν έχουν στο µυαλό τους τις ξέφρενες νύχτες του Ακαπούλκο ούτε τις ορδές των Αµερικανών στις θυρυβώδεις πλαζ του Κανκούν, της Πλάγια ντελ Κάρµεν και των λοιπών υπερ-τουριστικών θερέτρων της χερσονήσου του Γιουκατάν. Μάλλον ονειρεύονται τις έρηµες αµµουδιές που φιλοξένησαν τον έρωτα του Τζεφ Μπρίτζες και της Ρέιτσελ Γουόρντ -κι ας µην είχε αύριο-, ει δυνατόν στο πιο οργανωµένο τους.
Γενικά θα μπορούσε κανείς εύκολα να πει ότι ένα ταξίδι στο Μεξικό είναι πραγματική πρόκληση. Τόσο η ίδια η πρωτεύουσα όσο και οι πόλεις την περιβάλλουν και έχει η καθεμιά να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Και αυτό που την κάνει μοναδική είναι ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει στιγμές απόλυτης ησυχίας μέχρι στιγμές ξέφρενου γλεντιού, να μυηθεί στην πλούσια ιστορία της, να βιώσει τους έντονους ρυθμούς ζωής και τα πάντα χαμογελαστά πρόσωπα.
Ζήστε το Μεξικό από τo νοτιοανατολικό, νησιωτικό Cancun με την πασίγνωστη σε όλους Riviera Maya, την λευκή άμμο και τα κρυστάλλινα νερά όπου φιλοξενείται και το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο μουσείο με γλυπτά, το «The Silent Evolution» μέχρι και το Tulum την μεγαλύτερη πόλη που έκτισαν οι Μάγια δίπλα σε γαλαζοπράσινα διάφανα νερά και μια καταπράσινη φύση.

gamos.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024