Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να διαλέξετε το σωστό φόρεμα για το νησί

Πώς να διαλέξετε το σωστό φόρεμα για το νησί

Παρά την κρίση, οι γάμοι –ευτυχώς –καλά κρατούν. Γιατί επιτέλους όλοι καταλάβαμε ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές που έχουν σημασία και που μας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους. Τυχεροί και εμείς που έχουμε πολύ καλούς φίλους που μας καλούν να χαρούμε μαζί τους. Εφέτος, φαίνεται ότι θα οργώσουμε τα νησιά. Μετά το bachelor στην Μύκονο βρεθήκαμε […]

Παρά την κρίση, οι γάμοι –ευτυχώς –καλά κρατούν. Γιατί επιτέλους όλοι καταλάβαμε ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές που έχουν σημασία και που μας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους.
Τυχεροί και εμείς που έχουμε πολύ καλούς φίλους που μας καλούν να χαρούμε μαζί τους. Εφέτος, φαίνεται ότι θα οργώσουμε τα νησιά. Μετά το bachelor στην Μύκονο βρεθήκαμε για γάμο και γλέντι στην Νάξο. Είχα ξαναπάει και ανυπομονούσα να ξαναπάω για να απολαύσω τις πατάτες και τα κρέατα της, να περπατήσω στην ατελείωτη παραλία του Αγ. Προκόπη και να φάω τα γλυκάκια μου κάτω από τα πλατάνια στα ναξιώτικα χωριά.
Ε, αυτή τη φορά είχα και ένα λόγο παραπάνω: παντρευόταν μια πολύ καλή μας συνάδελφος και η παρέα είχε πολλά κέφια.
Τρεις συμβουλές
1. Μην κουράσετε και αγχώσετε το ζευγάρι για το τι θα κάνετε, που θα πάτε, που θα φάτε κι όλα αυτά τα αναπάντητα εκδρομικά ερωτήματα. Το internet πλέον προσφέρει πληθώρα πληροφοριών. Αρκετά μυστικά της Νάξου βρήκαμε εδώ http://www.naxos-island.tv
2. Επιλέξτε ένα φόρεμα που θα ταιριάζει με την χαλαρότητα και την καλοκαιρινή διάθεση του νησιού. Μην φορτώνεστε με χίλια δυο αξεσουάρ και αποφύγετε τα ψηλοτάκουνα –το σοκάκι με το 20ποντο δεν περπατιέται. Μια εναλλακτική –για τις φανατικές –μπορεί να είναι οι πλατφόρμες, οι οποίες έχουν λίγο πιο καλοκαιρινό ύφος και σίγουρο πιο σταθερό κράτημα.
και
3. Να κάνετε κολυμπήσετε και να βουτήξετε. Μην σας πιάνει το άγχος για τα μαλλιά. Καλοκαίρι είναι, μια αλογοουρά, ένας κότσος ή μια πλεξούδα είναι ο,τι πρέπει: πανεύκολα χτενίσματα που πάνε με όλα και απαιτούν ελάχιστο πιστολάκι.

gamos.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024