Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκλαμ ξενοδοχεία με ιστορία

Γκλαμ ξενοδοχεία με ιστορία

Αννιώ Παυλοπούλου The Dolder Grand, Ζηρίχη, Ελβετία Πρωτοάνοιξε το 1899 και το 2004 έκλεισε ώστε να πραγματοποιηθούν ολοκληρωμένες εργασίες ανακαίνισης ανοίγοντας και πάλι τις πόρτες του το 2008. Διαθέτει 176 δωμάτια και σουίτες, ένα απίστευτο σπα 4.000 τ.μ., μια παγκόσμιας κλάσης συλλογή έργων τέχνης και ένα καινοτόμο σύστημα αποθήκευσης γεωθερμικής ενέργειας. Miss Clara, Στοκχόλμη, Σουηδία […]

Αννιώ Παυλοπούλου

Πρωτοάνοιξε το 1899 και το 2004 έκλεισε ώστε να πραγματοποιηθούν ολοκληρωμένες εργασίες ανακαίνισης ανοίγοντας και πάλι τις πόρτες του το 2008. Διαθέτει 176 δωμάτια και σουίτες, ένα απίστευτο σπα 4.000 τ.μ., μια παγκόσμιας κλάσης συλλογή έργων τέχνης και ένα καινοτόμο σύστημα αποθήκευσης γεωθερμικής ενέργειας.
Ανεγέρθηκε το 1910 για να φιλοξενήσει το σχολείο θηλέων Ateneum που σχεδίασε το θρυλικό σουηδικό αρχιτεκτονικό γραφείο Hagström & Ekman. Η ομάδα Nobis επέβλεψε τις εργασίες ανακαίνισης του κτιρίου με την αριστοτεχνική art nouveau αρχιτεκτονική. Τα 92 ψηλοτάβανα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν μεγάλα παράθυρα ενώ το μοντέρνο εστιατόριο και το ξεχωριστής αισθητικής μπαρ αποτελούν τα hotspotς τόσο για τους επισκέπτες όσο και τους ντόπιους.

Ένα από τα τελευταία δείγματα του μεξικανικού viceregal στυλ, του 17ου αιώνα, αυτό το πρώην ανάκτορο έχει διατηρήσει τη βασιλική κομψότητα του υιοθετώντας παράλληλα τη σύγχρονη ματιά του αρχιτεκτονικού γραφείου Cherem Serrano. Η μεγάλη βεράντα στον τελευταίο όροφο, με θέα στα γύρω κτίρια, επιτρέπει στους επισκέπτες να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, σε άλλη εποχή.
Χτισμένο τον 16ο αιώνα, δεν έχει πάψει να αποτελεί το ιδανικό μέρος για κάθε ταξιδιώτη που θέλει να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί σε ένα από τα 33 δωμάτια του. Επανασχεδιάστηκε από το φημισμένο αρχιτέκτονα Boris Podrecca.

gamos.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024