Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πιο hot προορισμοί του χειμώνα

Οι πιο hot προορισμοί του χειμώνα

Αννιώ Παυλοπούλου Hotel Zhero –Ischgl/Kappl, Αυστρία Το Hotel Zhero βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Ischgl (στις Άλπεις του Τυρόλου), δίπλα σε ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα στον κόσμο. Τέλεια στρωμένες πίστες, πάνω από 238 χιλιόμετρα, περιμένουν τους επισκέπτες αυτού του πολυτελούς ξενοδοχείου πέντε αστέρων. Γυαλί, ξύλο, πέτρα και έπιπλα κορυφαίων οίκων, όπως […]

Αννιώ Παυλοπούλου

Hotel Zhero –Ischgl/Kappl, Αυστρία

Το Hotel Zhero βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Ischgl (στις Άλπεις του Τυρόλου), δίπλα σε ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα στον κόσμο. Τέλεια στρωμένες πίστες, πάνω από 238 χιλιόμετρα, περιμένουν τους επισκέπτες αυτού του πολυτελούς ξενοδοχείου πέντε αστέρων. Γυαλί, ξύλο, πέτρα και έπιπλα κορυφαίων οίκων, όπως Minotti και Bottega Veneta, συνθέτουν τα έπιπλα σε μοντέρνες γραμμές, συνθέτουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα σε κάθε ένα από τα 79 δωμάτια και τις σουίτες.
Nira Alpina, St. Moritz, Ελβετία

Φανταστείτε να ξυπνάτε σε ένα κρεβάτι ξενοδοχείου και 30 λεπτά αργότερα να βρίσκεστε στην κορυφή του Corvatsch, του οποίου το ύψος υπολογίζεται στα 3.300 μέτρα και λέγεται ότι έχει τις καλύτερες πίστες στο St.Moritz. Η φαντασία σας γίνεται πραγματικότητα σε ένα από τα 70 ιδιαίτερα δωμάτια του Nira Alpina στην περιοχή Silvaplana στις Ελβετικές Αλπεις. Το ξενοδοχείο που θα λατρέψουν οι λάτρεις του σκι καθώς εξασφαλίζοντας στους πελάτες του ιδιωτική πρόσβαση στις κορυφές και έτσι… μια πρώτη θέση στο φρέσκο ​​χιόνι.
Les Hôtels d’en Haut, Val Thorens/Courchevel, Γαλλία
Με 3 ξενοδοχεία που βρίσκονται στις περιοχές Courchevel και Val Thorens, δύο από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για σκι στις Γαλλικές Άλπεις, το Les Hôtels d’en Haut μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι… κακομαθαίνει τους επισκέπτες του: Το Hôtel des Trois Vallées διαθέτει 31 υπνοδωμάτια σε ένα πρωτοποριακό στυλ της δεκαετίας του ’50, το Le Fitz Roy με τα 58 του δωμάτια και ένα μεγάλο τζάκι στο lobby και το Le Val Thorens το οποίο διαθέτει 83 δωμάτια, μια πισίνα 15μ. και πανοραμική θέα στα γύρω βουνά. Σαλέ με μοντέρνο σχεδιασμό και την αυθεντική γοητεία του χτες.
Copperhill Mountain Lodge, Åre, Σουηδία

Το Copperhill Mountain Lodge σχεδιάστηκε από τον παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα Peter Bohlin και αποτελείται από 112 δωμάτια και σουίτες με ζεστά χρώματα και άνετα έπιπλα. Στα 730 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας, στη μεγαλύτερη αλπική περιοχή για σκι στη Σκανδιναβία, ανταποκρίνεται τόσο στις απαιτήσεις οικογενειακών διακοπών όσο και των δραστήριων σκιερ.

gamos.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024